Milyen a jó céges ajándék karácsonyra?

2020-10-29 •
Ordit
Milyen a jó céges ajándék karácsonyra 5
Facebook
LinkedIn

Az utóbbi hetekben sokat ötleteltünk, és sok megrendelőnket megkérdeztük, hogy szerintük milyen a jó céges ajándék karácsonyra, minek örülnének igazán.

Előző blog posztunkban már említettük, hogy egy ajándéknak mindenki örül, legyen az bármilyen apró. Egy jó karácsonyi ajándékkal kifejezhetjük, hogy gondoltunk a másikra, fontos nekünk, elismerhetjük az egész éves munkáját, és muníciót adhatunk a következő projektekhez, évhez.

A világunk folyamatosan változik, így megváltozott az ajándékokról is elképzelésünk. Sok munkatárs egymástól távol, akár más kontinensen, más időzónában dolgozik, de a COVID-19 is hihetetlen távolságokat húzott még a közvetlen kollégák közé is, akik előtte egymás mellett ültek a munkahelyükön. Emiatt kiemelten fontossá vált, hogy amit adunk egymásnak, az a lehető legszemélyesebb ajándék legyen.

Mitől személyes egy céges karácsonyi ajándék?

Amikor csak egy embernek keresünk személyes ajándékot, néha már az is igazi kihívás tud lenni, még nehezebb helyzetben találhatjuk magunkat, ha egyszerre kell sok kollégának szuper ajándékot választani. Utóbbi esetben nyilván nem elvárható, hogy a cég kézzel készített, teljesen egyedi ajándékokat készítsen a munkavállalóknak, mégis bele lehet csempészni minden ajándékba valami apróságot, amitől az ajándékozott azt érezheti, hogy neki szól.

Az ajándékokat lehet logózni is, ezzel erősítve a cég márkáját. A legtöbb munkavállaló büszke arra, ahol dolgozik, és számít neki, hogy az ajándékcsomagon megjelenik szeretett cégének szimbóluma.

Tipp: az Ordit karácsonyi céges ajándékcsomagjai tartalmazzák a karácsonyi üdvözlőkártyákat, sőt igény szerint, céges logóval ellátott kísérő kártyák is elhelyezhetők a csomagokon!

A jó céges ajándék karácsonyra: valami, ami használható!

Egy dísztárgy valószínű, hogy kisebb örömet okoz, mint egy olyan, amit nap mint nap használhatnak, ezáltal szerezve újabb és újabb élményeket. A tárgyi ajándékok közül mégis szuper ajándék lehet az íróasztalra telefontartó, mobil töltő, vagy például egy kis digitális képkeret. Ha ilyen karácsonyi ajándékot választunk, akkor is rejtsünk el bennük további üzenetet a kollégák számára, például gravírozzuk őket egy rövid mondattal vagy szóval, amiről mindig tudni fogja, hogy mikor kapta.

A gasztro ajándékok forradalma

Talán a legnépszerűbb ajándék manapság a gasztro ajándék. Ez igazán lehet személyes, ha valaki otthon el tudja készíteni ezeket az apró, de annál figyelmesebb finomságokat. Ha viszont az ajándékozottak száma nagy, és nem bírod a mennyiséget, vagy időhiányban szenvedsz, meg is rendelheted ezeket az ajándékokat.

A választék szinte végtelen! Hiszen ki ne örülne lekvárnak, beiglinek, keksznek, csokoládénak, bonbonnak, habcsóknak vagy egy üveg bornak? De folytathatjuk a sort még fűszerekkel, mézeskaláccsal, teával, szaloncukorral, amiket ki lehet egészíteni apró tárgyi ajándékkal is, például egy karácsonyfadísszel, ami még karácsony estéjén is becsempészhet egy kis céges jelenlétet a kollégák életébe.

Garantált a siker, szerintünk ezek a legjobb ajándékok céges karácsonyra. Nem csak abban a pillanatban szerzünk vele örömöt, amikor megkapja az illető, hanem akkor is, amikor elfogyasztja majd őket.

Tipp: Megnézted már az Orditon kapható különleges, céges karácsonyi ajándékcsomagokat? Kattints ide, hiszen csomagjaink már nettó 1990 Ft-tól elérhetőek.

Ez is érdekelhet: Ezért küldjünk minőségi céges karácsonyi ajándékcsomagokat 2020-ban

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.