Felelős Működési Irányelvek (FMI)

Kelt, Budapest, 2020. augusztus hó 3. napján
Bemutatkozás

Felelős Működési Irányelveink egy keretrendszert alkotnak, amellyel magunkat szabályozzuk annak érdekében, hogy minden tevékenységünk lehetőség szerint pozitív hatással legyen a környezetünkre és a társadalomra. 

Általános célunk, hogy garantáljuk az etikus munkát, figyelembe véve az emberi jogokat, valamint a vállalkozásként végzett tevékenység társadalmi, gazdasági és környezeti hatásait. Meg kell felelnünk a vonatkozó jogszabályoknak és törekednünk kell, hogy minden helyzetben a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk. 

Az Ordit teljes mértékben elkötelezett amellett, hogy minden üzleti gyakorlatot a lehető legetikusabban folytasson az alábbi irányelvek betartásával.

Értékeink

Nem hiszünk azokban a semmitmondó kijelentésekben, amelyeket gyakran látuk arról, hogy a vállalatok fontosnak tartják és ismerik a fenntarthatóságot, törődnek a bolygóval, a környezettel és a helyi közösséggel. 

Úgy gondoljuk, hogy sokkal előremutatóbb, ha megmutatjuk,hogy üzleti tevékenységünk során milyen intézkedéseket vezetünk be a fenntarthatóság jegyében. 

Túl sokáig a fogyasztásra és a kényelemre fókuszáltunk. Az elkövetkező évekre, évtizedekre tekintve egyre nagyobb hangsúlyat helezünk a fenntarthatóságra minden tevékenységünkben.
Él bennünk a vágy, hogy jobban vigyázzunk nemcsak magunkra, hanem a bolygónkra is. Ettől az évtől kezdve, piaci szektorunk szereplőinek okosabbnak kell lennie. Túl kell lépnünk a műanyagok használatán és fel kell ismernünk, hogy a nagy márkák környezetvédelmi kampányainak fő célja legtöbbször nem a bolygó megmentése, hanem kizárólag a média szereplés és PR. 

A 2021-es év célja, hogy valódi változást hozzon. Úgy gondoljuk, hogy a Föld egy gyönyörű hely, és mindent megteszünk azért, hogy ez így is maradjon. 

Kik vagyunk és mivel foglalkozunk?

Az Ordit egy vezető vállalati ételrendelési és catering platform, amelynél a nagy multinacionális vállalatoktól a kisebb cégekig, számos szervezet működését támogatjuk egyedülálló megoldásainkkal. 

Teljes körű szolgáltatást nyújtó vállalati platform és étkezési szolgáltató vagyunk, tevékenységünk magában foglalja az egyéni, csoportos és céges étkeztetést, a munkahelyi vendéglátást, a rendezvény cateringet és a napi teakonyha feltöltési és üzemeltetési szolgáltatásokat. 

Partnerségben állunk Budapest legjobb éttermeivel, vendéglátóhelyeivel és catering szolgáltatóival. Teljes körű számlavezetési szolgáltatást nyújtunk az ügyfelek vállalkozásai számára, garantálva a magas szintű szolgáltatási minőséget minden megrendelésnél, beleértve a szállítást is, amelyet fejlett platformunk támogat. 

Platformunk használata lehetővé teszi az alkalmazottak napi juttatásainak költségkezelését és az integrált számlázását. 

Élelmiszer- és szállítópartnereinkkel a legmagasabb szintű Covid élelmiszer- és higiéniai biztonsági normákat vezettük be 2020-ban, és továbbra is ügyfeleink, alkalmazottaink, partnereink és beszállítóink egészségét helyezzük előtérbe minden tevékenységünkben.

Miken dolgozunk és milyen intézkedéseket vezettünk be eddig?

Folyamatosan kutatjuk azokat a hazai beszállítókat, akik biztostosítani tudják, hogy minden, amit a megrendelőink az Ordit-ról rendelnek, jó helyről származnak. 

Jelentős átvilágítást folytatunk az új és meglévő partnerekkel kapcsolatban olyan szempontok tekintetében, mint a fenntarthatóság, az élelmiszer-előírások és a higiénia, valamint az alapvető márkaértékeinkhez való igazodás. Azt szeretnénk, hogy ügyfeleink ne csak a használati és élvezeti értékükért rendeljék termékeinket, hanem annak tudatában, hogy fenntartható módon gyártották és felelősségteljesen szállították őket.

2020-ban éttermi, cateringes és egyéb beszállító partnereinkkel és csapatunkkal a legmagasabb ételbiztonsági és egészségvédelmi színvonalat léptettünk életbe a Covid-19 járvány kapcsán és rendszeres ellenőrzéseket folytattunk annak biztosítására, hogy fenntartsuk a minőséget és betartsuk ezeket a gyakorlatokat.

A lehetőségekhez mérten igyekszünk csak olyan beszállítókkal együttműködni, akik biztosítani tudják, hogy az ételekhez környezetbarát, lebomló csomagolóanyagokat használnak.

Az Ordit UK az Unicef hivatalos partnereként lehetőséget ad a platformot használó ügyfelelknek, hogy vásárlásuk során adománnyal támogassák az Unicef munkáját. 

2020 decemberében a Budapest Bike Maffiával együttműködve több, mint 2200 adag melegételt osztottunk ki budapesti hajléktalanszállókon és otthonokban.

Víziónk az, hogy az egyenlőség, a sokféleség és a befogadás álljon minden tevékenységünk középpontjában, és elkötelezettek vagyunk az etikus működés mellett a foglalkoztatás és az üzleti élet minden területén, a szolgáltatások nyújtásában, valamint minden folyamatunkban és gyakorlatunkban.

Mindent megteszünk azért hogy csapatunknak átfogó képzést, fejlődési lehetőségeket és folyamatos karrier-támogatást nyújtsunk. Arra bátorítjuk őket, hogy fejlesszék szélesebb körű életvezetési készségeiket és étkezési ismereteiket, mivel a munkában úgy, mint a magánéletben, ők az Ordit, ők képviselik az értékeinket.

Hiszünk a sokféleségben, az elszámoltathatóságban és az egyenlő munkáért járó egyenlő fizetésben.

Tudjuk, hogy az itt leírtak csupán „csepp a tengerben”. Hosszú még az előttünk álló út, de megyünk rajta tovább azzal a céllal, hogy tevékenységünk során pozitív hatással legyünk a partnereinkre, megrendelőinkre, környezetünkre és a társadalomra. 

Az Ordit Magyarország csapata

Caterer Name kínálata

A feltüntetett árak az Áfát nem tartalmazzák.

Szendvicsek: 3 db/fő
Tepertős (Mangalica tepertőkrém, marinált káposzta, mustármag)
Körözöttes (juhtúrós házi körözött, sült kápia paprika, lángolt kolbászmorzsa, snidling)
Tojáskrémes (könnyű tojáskrém, gyöngyhagyma palást, lágy fürjtojás)
 
Mártogatók: 1 db/fő
Kolbászkrém, Zöldborsókrém, Tojáskrém
(Választható zöldséghasábbal, grissinivel, snack kolbásszal)
 
Italok
Nespresso kávé alternatív tejekkel (1 db/fő)
(laktózmentes tej, kókusztej, szójatej)
Granini narancslé (1 db/fő)
Ásványvíz (1db/fő)
Mini tart kosarak: 4 db/fő
Kecskesajtos-sült cékla, dió
Házi hummusos, friss korander
Nutellás, friss gyümölccsel
Vaníliás, friss gyümölccsel
 
Italok
Nespresso kávé alternatív tejekkel
(Laktózmentes tej, kókusztej, szójatej)
Ásványvíz (szénsavmentes, szénsavas vegyesen)
Mini tart kosarak: 4 db/fő
Kecskesajtos-sült cékla, dió
Házi hummusos, friss korander
Nutellás, friss gyümölccsel
Vaníliás, friss gyümölccsel
 
Italok
Nespresso kávé alternatív tejekkel
(Laktózmentes tej, kókusztej, szójatej)
Ásványvíz (szénsavmentes, szénsavas vegyesen)
Mini tart kosarak: 4 db/fő
Kecskesajtos-sült cékla, dió
Házi hummusos, friss korander
Nutellás, friss gyümölccsel
Vaníliás, friss gyümölccsel
 
Italok
Nespresso kávé alternatív tejekkel
(Laktózmentes tej, kókusztej, szójatej)
Ásványvíz (szénsavmentes, szénsavas vegyesen)

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.