Csapatépítő programok az irodádban, vagy azon kívül

Felejthetetlen közös élmények az Ordit tematikus csapatépítő programjaival

Színesebbé szeretnéd varázsolni céges eseményedet, vidám hangulatú szabadidős tevékenységet keresel a csapatod számára vagy csupán kizökkentenéd kollégáidat az irodai hétköznapok szürkeségéből? Az Ordit csapatépítő játékait Neked találtuk ki.
 
Fedezd fel csapatépítő programjaink széles választékát, amelyek rendkívül izgalmas aktivitást nyújtanak minden résztvevőnek és teljes egészében a Ti igényeitekre szabhatóak.  
csapatépítő landing_hero

Kedvenc csapatépítő programjaink

Böngéssz kedvenc csapatépítő programjaink között és találd meg a hozzátok, illetve a rendezvényetekhez leginkább illő aktivitást.

Exatlon (1)

Exatlon

Különleges és újító sportjátékokat ajánlunk rendezvényekre, ahol sportmúlttól függetlenül mindenkinek esélye nyílik a bajnoki cím elhódítására! Az Exatlon versenyek ügyességi aktivitásaihoz hasonló 10 dupla játékállomás.Mindenki győztes lehet, és nemcsak ellenfelét múlhatja felül, hanem átlépheti saját korlátait is.Aktív, látványos, sportos kihívások a mozgalmas játékok szerelmeseinek!

Helyszín: outdoor | 40-200 fő | Időtartam: 1-3 óra

Világtőzsde_

Világtőzsde

Stratégiai játék a világ országaival, jelmezes színészekkel, látványos díszletekkel.Hatalmas tőzsde, ahol folyamatosan zajlik az élet, hiszen percenként csökkennek és nőnek az árak.Látványos díszletek és a nemzetek hagyományjátékai várják a játékosokat, akik utazásaik során játékpénzt gyűjthetnek a kontinensek színes kihívásaival. A megszerzett tőkéből területeket vásárolhatnak hatalmas világtérképünkön.

Helyszín: indoor, outdoor | 60-200 fő | Időtartam: 2-4 óra

Óriás kép

A csapatok együttesen vesznek részt egy festmény elkészítésében, de mégis külön „műhelyként” működnek.Úgy kell elkészíteniük egy 10 részletből álló közös alkotást, hogy minden csapat a kép egy-egy külön részletén dolgozik, és nem látják egymás munkáját, így csak a szóbeli kommunikációra hagyatkozhatnak…A közös alkotás és a kreativitás összhangja igazi csapatépítő játék, melyben mindenki szerephez jut és a sok kéz közös sikert arat, eredménye pedig maradandó emlékként díszíti a megrendelő auláját.

Helyszín: indoor, outdoor | 50-120 fő | Időtartam: 2-3 óra

Siker Arénája

Most a rendezvény helyszíne is sportfellegvárrá változik. Különböző megmérettetések várják a játékosokat a sport minden területéről. A cél adott: bajnoki címhez segíteni a csapatot a Siker arénájában! Különleges és egyedi sportjátékok, mozgó kosárpalánk, nem mindennapi pingpong bajnokság, repülő szőnyeg...Interaktív sport tematikájú csapatépítő, változatos és szórakoztató kihívásokkal.

Helyszín: outdoor | 60-200 fő | Időtartam: 2-4 óra

Fergeteges forgatás

Egy káprázatos csapatépítő program a film világából. Minden csapat elkészítheti saját remekművét, legyen az reklámfilm, egy klasszikus mozi feldolgozása, vagy egy egyedi témához kapcsolódó kisfilm. Filmes szakembereink segítenek az alapok elsajátításában, a végeredmény pedig garantáltan lenyűgöz majd mindenkit! A forgatás különlegességét jelenti a látványos jelmez és kelléktár, smink- és filmes eszközök arzenálja.

Helyszín: indoor, outdoor | 20-200 fő | Időtartam: 3-4 óra

Villámjátékok

Az „Egy perc és nyersz!” televíziós vetélkedő alapjaira épülő játékunkban a résztvevők próbára tehetik gyorsaságukat, alkalmazkodó-, és helyzetfelismerő-képességüket is. A feladatok elsőre egyszerűnek tűnhetnek, de mindössze 60 másodperc áll rendelkezésükre teljesíteni őket, ráadásul a rivális csapatok bajnokai ellen is küzdeniük kell. A Villámvetélkedő beltéren, egy teremben zajlik, így az egész csapat együtt lehet a játék folyamán.

Helyszín: indoor | 10-50 fő | Időtartam: 1,5-2 óra

CSI Helyszínelők

Las Vegas, Miami, és New York után most Magyarországon is! Egyedi kellékekkel Amerikából a nyomozás szerelmeseinek! A bűnügyi helyszínelők világa mindenki fantáziáját megmozgatja. Mi megteremtjük a lehetőségét, hogy az érdeklődők ne csak a képernyőn keresztül vehessenek részt a helyszínelésben, hanem élőben próbálhassák ki a nyomozásokat segítő speciális eszközöket. Kreatív csapatok derítenek fényt minden titokra, akárcsak az igazi helyszínelők!

Helyszín: indoor, outdoor | 10-120 fő | Időtartam: 1-3 óra

Domino Day

Az építés izgalma lázba hoz, elvarázsol, közös munkára sarkall, az eredmény pedig lélegzetelállító lesz. Minden csapat külön asztalon láthat neki a dominólánc felépítésének, majd a játék végén az asztalokat hidakkal összekötjük, és indulhat a láncreakció, a nagy döntés pillanata! Több ezer dominóból épülnek a lenyűgöző alakzatok, melybe a csapatoknak trükkös szerkezeteket is be kell építeni. A végső döntés a csapat kezében van.

Helyszín: indoor | 20-120 fő | Időtartam: 1,5-3 óra

Harry Potter

Velünk egy napra bárki boszorkánnyá vagy varázslóvá válhat! Átlépve a varázsvilág kapuját sok ismerős arcot pillanthatunk meg. Beülhetünk kedvenc tanáraink óráira, elsajátíthatjuk a varázspálcák helyes használatát a gyönyörűen dekorált állomásjátékok jelmezes szereplőitől, az igazán bátrak pedig még a legkülönösebb bájitalokba is belekortyolhatnak. A menetleves játékok és egyedi kézműves programok Harry Potter világából senkit nem engednek unatkozni, a nap végén az is eldől, hogy a Teszlek Süveg kit melyik házba sorolna be. Pálcákat elő, mindenkit vár a nagy kaland!

Helyszín: indoor, outdoor | 10-120 fő | Időtartam: 1-3 óra

Alíz Csodaországban

Töltsünk egy felejthetetlen napot Alíz, a Kalapos és a Fehér királynő társaságában! Barátkozzunk össze a Fehér vagy a Szürke nyúllal, győzzük le a „Nagyfejűt” vagyis a Vörös királynőt a saját játékában! Próbáljuk ki milyen, ha a világ összezsugorodik körülöttünk, vagy tegyük próbára magunkat a furfangos fejtörők kavalkádjában! Minden játékállomáson egy filmbéli karakter várja a játszani vágyókat, álomszép díszletekkel. Ki tudja kitalálni annak az italnak az összetevőit csupán ízlelés után, amitől Alíz összezsugorodott? Ki tudja megfejteni a Fehér királynő talányait? Ki lesz képes Április Bolondja összekuszált mondásait kibogozni? Hoppá! Teaidő! Kalapos Teadélutánja mindenkit vár, aki megkóstolná a gyönyörű finomságokat, esetleg kipróbálná magát a méltán híres teateszten.

Helyszín: indoor | 10-120 fő | Időtartam: 1-3 óra

nyomozz-velunk-csapatjatek-ordit-honlapra-1

Mentsétek meg az emberiséget!

Szabadulószobás koncepcióra épülő hibrid, mobil applikáció vezérelte csapatjáték, amely 4-7 fős csapatokkal játszható maximum 15 csapattal, akár 105 fő részvételével. Magyar és angol nyelven is játszható. A játék egyedülálló élményt nyújt kiterjesztett valóság funkcióval, digitális és analóg elemekkel, ahol az AHA! és Flow élmény garantált. A dobogós csapatok jutalmul egy-egy újabb küldetést is teljesíthetnek, de ez legyen meglepetés. Kitűnő választás egész évben, de különösen évzáró, évvégi céges karácsonyi rendezvényre, karácsonyi partira. Csapatlétszámtól függő sávos kedvezmény akár 25%-ig! A történetről: ismeretlen eredetű veszélyes fertőzés hullámai sodorhatják katasztrófába a világot. Robert Sens professzort és csapatát – akik az ellenszérumon dolgoztak – két héttel ezelőtt elrabolták. A WHO megbízottja, Smith ügynök, a játékmester csapatokat küld a laboratóriumba a vírusok dekódolására és a megfelelő ellenanyag létrehozására. A csapatoknak be kell hatolniuk a laborba, hogy nyomokat keressenek, a missziót végrehajtsák, kijussanak a laboratóriumból és a játék végén átadják neki az antiszérumot.

Helyszín: indoor, outdoor | 8-105 fő | Időtartam: 1,5-2 óra

Kérd csapatépítő program ajánlatunkat!

Töltsd ki az űrlapot és kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!

Ha szeretnél azonnal választ kapni kérdésedre, hívj minket telefonon.

Caterer Name kínálata

A feltüntetett árak az Áfát nem tartalmazzák.

Szendvicsek: 3 db/fő
Tepertős (Mangalica tepertőkrém, marinált káposzta, mustármag)
Körözöttes (juhtúrós házi körözött, sült kápia paprika, lángolt kolbászmorzsa, snidling)
Tojáskrémes (könnyű tojáskrém, gyöngyhagyma palást, lágy fürjtojás)
 
Mártogatók: 1 db/fő
Kolbászkrém, Zöldborsókrém, Tojáskrém
(Választható zöldséghasábbal, grissinivel, snack kolbásszal)
 
Italok
Nespresso kávé alternatív tejekkel (1 db/fő)
(laktózmentes tej, kókusztej, szójatej)
Granini narancslé (1 db/fő)
Ásványvíz (1db/fő)
Mini tart kosarak: 4 db/fő
Kecskesajtos-sült cékla, dió
Házi hummusos, friss korander
Nutellás, friss gyümölccsel
Vaníliás, friss gyümölccsel
 
Italok
Nespresso kávé alternatív tejekkel
(Laktózmentes tej, kókusztej, szójatej)
Ásványvíz (szénsavmentes, szénsavas vegyesen)
Mini tart kosarak: 4 db/fő
Kecskesajtos-sült cékla, dió
Házi hummusos, friss korander
Nutellás, friss gyümölccsel
Vaníliás, friss gyümölccsel
 
Italok
Nespresso kávé alternatív tejekkel
(Laktózmentes tej, kókusztej, szójatej)
Ásványvíz (szénsavmentes, szénsavas vegyesen)
Mini tart kosarak: 4 db/fő
Kecskesajtos-sült cékla, dió
Házi hummusos, friss korander
Nutellás, friss gyümölccsel
Vaníliás, friss gyümölccsel
 
Italok
Nespresso kávé alternatív tejekkel
(Laktózmentes tej, kókusztej, szójatej)
Ásványvíz (szénsavmentes, szénsavas vegyesen)

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.