Jó hír: a Blue Agori étlap is szerepel a catering szolgáltatásaink között

2024-06-27 •
Ordit
Jó hír a Blue Agori étlap is szerepel a cateringszolgáltatásaink között
Facebook
LinkedIn

Rengeteg étterem döntött úgy, hogy velünk együtt szolgálja ki a különleges igényeket is, így lehetőség van a Blue Agori étlapjának kínálatából is rendelni. A vállalatok számára ugyanis sok esetben lehet tökéletes megoldás az online ételrendelés és cateringszolgáltatás. Azokon az eseményeken, ahol nagyon fontos a megfelelő ellátás, és a profi szolgáltatás, nem lehet a véletlenre bízni. 

Az egyszerű szendvicsek, vagy a kávé, de akár teljes körű rendezvény esetén is szolgálunk olyan megoldásokkal, amivel igazi élmény lesz a cateringszolgáltatás igénybevétele.

Az irodai bekészítés legegyszerűbb módja az, ha néhány kattintással megoldhatunk mindent, ami ahhoz kell, hogy a rendezvény zavartalan lehessen. A sikert pedig sok esetben eldöntheti a megfelelő ételek szervírozása is.

Irodai bekészítések és catering Blue Agori étlapról

A Blue Agori étlapjáról rendelni egy kiváló lehetőség az irodai bekészítések és catering szolgáltatások között. A kis létszámú megbeszélésektől egészen a hatalmas konferenciákig szükség van olyan megoldásokra, amik segítségével a fontos dolgokra koncentrálhatunk, és nem arra, hogy éhesek vagyunk.

Az ízletes falatokkal, amik frissek, egészségesek és változatosak is, nem marad unalmas a kávészünet sem. A reggelitől egészen az ebéd utáni desszertig, minden lehetőséget megragadunk arra, hogy csodássá tegyük a rendezvényed gasztronómiai élményét.

A cateringszolgáltatásaink rugalmasak, így nincs olyan ötlet és igény, amit ne tudnánk megvalósítani. Széles ételválaszték gondoskodik arról, hogy a vegetáriánus, a vegán, a nemzetközi ételek és a helyi specialitások is az asztalra kerülhessenek.

Nincs más dolgod, csak add le a rendelést, a többit mi elintézzük helyetted. A legszebb része a szolgáltatásainknak, hogy nemcsak egy-egy alkalommal számíthatsz ránk, hanem egész évben szállítjuk neked a legfinomabb fogásokat, akár minden nap.

Napi menü, ami egy valódi megoldás

A konferenciák és egyéb rendezvények nem mindennapos események, de a dolgozók minden nap ott vannak, hogy a vállalat virágozhasson. Így szükség lehet arra is, hogy a kollégák egészséges és tápláló ebédet fogyaszthassanak.

Az irodai ételrendelés céges költségkeretből is megoldható, ha minket választasz. A partnereink gondoskodnak a mindennapi menü frissességéről, mi pedig arról, hogy időben eljusson hozzátok a menü.

A legnagyobb előny, hogy nincs többé éttermi sorbanállás, ami időrabló, és csak arra jó, hogy a kollégák úgy egyék meg a napi ebédjüket, hogy kapkodni kell. Az ebédidő sok esetben arra sem elég, hogy kényelmesen fogyaszthassák el a dolgozók az ételüket.

Erre pedig tökéletes megoldás egy olyan lehetőség, amikor házhoz megy az ebéd. Így minden munkatárs kényelmes tempóban és komfortosan étkezhet kapkodás és bosszankodás nélkül.

A szezonális és változatos menüsorok pedig gondoskodnak arról, hogy mindig új ízekkel és élményekkel lehetnek gazdagabbak a kollégák. Az ebéd elfogyasztása pedig csak az egyik előnye, mert a pénzügyi osztálynak is könnyű dolga lesz az elszámolásnál.

Egyszerű és átlátható elszámolás az alapja mindennek

Gondoltunk arra is, hogy a költségek nyomon követése egyszerű legyen. A havi elszámolásnak hála sokkal könnyebb helyzete van a pénzügyes kollégáknak is. Akár költséghelyekre bontva is számlázható, ami pedig egyszerűvé teszi a nyilvántartást.

Pontosan nyomon követhető, hogy melyik részleg mennyit költött a szolgáltatásra. Ez hatékonyabá és tervezhetővé teszi a költségeket. Ebből a szempontból nemcsak a számlázás egyértelmű, hanem rejtett költségek sincsenek. Már csak az a dolgod, hogy néhány kattintással megrendeld, és élvezd a lehetőségek tárházát.

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.