Ezért küldjünk minőségi céges karácsonyi ajándékcsomagokat 2020-ban

2020-10-15 •
Ordit
Céges karácsonyi ajándékcsomagok
Facebook
LinkedIn

Azt hiszem, hogy bátran állíthatjuk, hogy az ajándékozás öröme kortól teljesen független, hiszen már egész pici korunktól készítünk ajándékokat a szeretteinknek, és izgatottan várjuk, hogy átadhassuk. Természetesen ajándékot kapni is csodálatos, ha sikerül titokban tartani a választott időpontig, és meglepetés lesz az ajándékozottnak. Nincs ez másként a céges karácsonyi ajándékcsomagok küldése esetében sem, így összeszedtük az elmúlt évek tapasztalatait, hogy valójában miért fontos megajándékozni a munkatársakat, mit jelent alkalmazottként ajándékot kapni, és ennek milyen hatásai vannak.

Mi számít valójában a céges karácsonyi ajándékcsomagok esetében?

Céges karácsonyi ajándékcsomagok esetén nem az ajándék értéke számít igazán, hanem az, hogy gondoltunk azokra az emberekre, akik egész évben azon dolgoztak, hogy cégünket sikeressé tegyék, vagy kiemelt partnerei a vállalatunknak, ezért szeretnénk megköszönni nekik a bizalmat, hogy a mi szolgáltatásainkat vették igénybe.

Egy ajándék év vége felé, ami egybe esik a karácsonnyal, közvetlen kollégák esetében a szeretetről is szól, de egyben egy köszönetnyilvánítás is az éves munkáért vagy együttműködésért cserébe. Érdekesség, hogy becslések szerint a magyarországi cégek kétharmada nem a saját munkatársainak, hanem partnereinek készül inkább év végi vagy karácsonyi ajándékcsomagokkal.

Ugyanakkor a legtöbb munkavállaló izgatottan várja azokat az alkalmakat, amikor egy apró céges ajándékot kaphat, hiszen ezt egyfajta jutalomnak, elismerésnek éli meg. Ha te is épp céges karácsonyi ajándékcsomagok keresése előtt állsz, nézd meg ezeket a fantasztikus csomagokat, amelyek garantáltan sikert aratnak!

A 2020 a céges karácsonyi ajándékcsomagok éve

Az idei év számtalan területen próbára tett minden embert, céget a világ szinte minden pontján. Adaptálódni kellett a COVID-19 vírushoz, ami március óta rengeteg megbetegedést okoz Magyarországon is, ezért a legtöbb vállalat – aki csak tehette – átalakította a munkafolyamatait, elvárásait, egy teljesen más munkamódszerre, az otthoni munkavégzésre.

A legtöbb munkavállaló, akivel beszéltünk az utóbbi hónapokban azt fogalmazta meg nehézségként, hogy nincsenek közös élmények, nem tudnak személyesen egymás szemébe nézni egy tárgyaláson, és a kényelmes, munkát elősegítő irodai környezetet le kellett cserélni az otthoni körülményekre.

Megszűntek, vagy lényegesen csökkentek a közös reggelik, a bekészítések a megbeszéléseken, a közös munkautáni vacsorák, és szinte biztos, hogy idén le kell mondani a céges karácsonyi bulikról is.

Hogyan és miért lepjük meg a munkatársakat idén (is) céges karácsonyi ajándékcsomagokkal?

Úgy gondoljuk, hogy ebben az évben különösen fontos, hogy a személyes köszönetnyilvánítás, ünneplés hiánya miatt jelezzük a munkatársaknak, partnereknek, hogy gondoltunk rájuk, ezzel elismerve az idei munkájukat is ezekben a nehéz időkben.

Tökéletes meglepetés lehet egy apró vagy akár nagyobb ajándékcsomag házhoz küldése futárszolgálattal. Az Orditon keresztül különböző értékű ajándékcsomagok közül lehet választani, és az ország bármely pontjára el tudjuk szállítani.

Nagyon fontosnak tartjuk azonban, hogy amennyire csak lehet személyessé tegyük ezeket az ajándékokat, így minden egyes csomagot névre szóló kártyával látunk el. Javasoljuk, hogy ezeket az ajándékokat egy közös online meeting keretében együtt bontsák ki a munkatársakkal, hogy az élmény közössé váljon, és egyfajta csapatépítő jelleget is öltsön.  

Mikor és kinek lehet saját logóval ellátott céges karácsonyi ajándékcsomagokat adni?

Nagyon fontos, hogy az üzleti partnereinknek ne küldjünk szóróajándékot az ünnepek közeledtével, vagy köszönetnyilvánítás esetén, hiszen ezt könnyedén vehetik rossznéven, a saját cégünk reklámozásaként, ráadásul nem valószínű, hogy használni fogják.

Cégünk alkalmazottai viszont nagyon szokták szeretni a saját, logózott termékeket, és örömmel használják, reklámozva ezzel, hogy szeretnek a munkahelyükön dolgozni. Az általunk készített és szállított céges karácsonyi ajándékcsomagokat igény szerint örömmel ellátjuk a cég saját logójával, így tesszük még egyedibbé az amúgy is szép, igényes csomagolást.

Utólagos ajándékozás – elismerő ajándék

Vannak olyan esetek, amikor utólag tudjuk csak megköszönni valakinek a munkáját, azonban ez nem azt jelenti, hogy az éves ajándék átadása átcsúszhat a következő évre, vagy a karácsonyi ajándékot átadhatjuk karácsonyt követően. Ez azt sugallhatja ugyanis, hogy elfelejtettük az illetőt, vagy nem készültünk időben.

De akkor milyen alkalomkor lehet utólag ajándékozni? Például egy nagyobb projektet követően, ami sikeresen lezajlott, köszönetet mondhatunk a résztvevő kollégáknak egy szuper céges ajándékcsomaggal. Ezzel a gesztussal szintén a munkatársunk befektetett energiáját, munkáját ismerhetjük el, és biztosan ösztönzőleg hat egy következő projekt sikerre vitelében. Kattints ide és nézd meg, hogy milyen céges karácsonyi ajándékcsomagokat állítottunk össze idénre.

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.