Miért praktikus a céges rendezvény catering cégen keresztüli lebonyolítása?

2023-09-22 •
Ordit
Miért praktikus a ceges rendezvény catering cegen keresztuli lebonyolítasa (1)
Facebook
LinkedIn

A céges rendezvények cateringes lebonyolítása sok mindent le tud egyszerűsíteni. Egy ilyen esemény megszervezése ugyanis rengeteg kihívást rejt magában, és nagy felelősséggel jár. Legyen szó konferenciáról, családi napról, oktatásról, tematikus rendezvényről vagy egy évzáró eseményről, minden alkalom komoly előkészületeket és odafigyelést igényel. Az egyik legfontosabb szempont a vendégek kulináris élménye, amelynek biztosítsa rendkívül fontos. 

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért érdemes ezt a döntést meghozni, és milyen előnyökkel jár a cateringszolgáltatóval való együttműködés.

Kiváló minőségű ételek és italok

A cateringcégek az ételek és italok elkészítésére és szállítására specializálódtak. Tapasztalt szakácsok és séfek gondoskodnak arról, hogy a vendégek magas minőségű ételeket és italokat kapjanak, amelyek nem csupán ízletesek, hanem akár látványosak is lehetnek. Ez a vendégek elégedettségét és az esemény exkluzivitását is növelheti.

Rugalmasság és személyre szabott menük

A cateringgel foglalkozó cégek általában számos menüt és ételváltozatot kínának, amelyek könnyen alkalmazkodhatnak a rendezvény tematikájához, vagy a vendégek speciális igényeihez. 

Ez lehetővé teszi, hogy személyre szabott étlapot állítsanak össze az esemény szükségleteihez és a résztvevők preferenciáihoz igazítva. Így elérhető, hogy a különböző ételintoleranciában szenvedő és diétákat követő vendégek is tudjanak a kedvükre lakmározni a rendezvényen, és ne érezzék magukat kirekesztve.

Idő- és energiamegtakarítás a céges rendezvény catering kiszervezésével

A rendezvények megszervezése rendkívül időigényes feladat lehet. Amennyiben egy alkalmazottra bízzuk a feladat elvégzését, az alapvető munkaköri kötelességeitől vesszük el az időt, és emellett igen sok stresszt is helyezünk a vállára ezzel. 

A rendezvényt lebonyolító cégekkel való kapcsolattartás, helyszínválasztás, menürendelés, meghívótervezés, kiküldés és egyéb feladatok rengeteg energiát elvesznek, főleg ha valakinek nincs meg ebben a kellő rutinja és kapcsolatrendszere.

Ezzel szemben egy cateringcégnél már megvannak a bevált üzleti partnerek, akikkel szeretnek és érdemes együttműködni, rutinosan írják össze a fejadagokat, és célzottan tudják feltenni a kérdéseket, hogy minden klappoljon az esemény napján. 

A megfelelő mennyiségű és minőségű étel legyen bekészítve, szép legyen a dekoráció, stílusos a berendezés és a meghívó, amennyiben pedig szükséges, az animátorok vagy műsorvezetők is kellőképpen szórakoztatóak és felkészültek legyenek.

Professzionális kiszolgálás és logisztika

A catering cégek nemcsak a megfelelő személyzet és helyszín megtalálásában tudnak segíteni, hanem a logisztika megszervezésében is. Ezzel lehet garantálni, hogy az ételek a megfelelő időben és hőmérsékleten kerüljenek az asztalokra a professzionális kiszolgáló személyzet által. Ez javítja a vendégek kulináris élményeit és csökkenti az esetleges egészségügyi kockázatok lehetőségét.

Higiénia és biztonság

A catering cégek szigorú higiéniai szabványoknak megfelelően járnak el minden esetben, az élelmiszerbiztonságot pedig rendszeresen ellenőrzik. Ez garantálja a vendégek egészségét és biztonságát, valamint minimalizálja az ételmérgezések kockázatát.

Te is céges rendezvény szervezése előtt állsz, és még nincs hozzá meg a tökéletes partner, aki segíthetne a lebonyolításban? Cégünk lelkes csapata nemcsak a kivitelezést tudja leegyszerűsíteni, hanem a számlázást és könyvelést is egyszerűbbé teszi az esemény után.

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.