Az ételszállító cégek előnyei céges rendezvényeken

2023-06-19 •
Ordit
Az ételszállító cégek előnyei céges rendezvényeken
Facebook
LinkedIn

A céges rendezvények szervezésekor számos részletre kell figyelni, és az egyik legfontosabb elem, amelyet nem szabad alábecsülni, az étel és az ital. Itt jönnek képbe az ételszállító cégek, amelyek számos előnnyel járnak a céges rendezvények esetén. Hiszen sok vállalkozás számára nehézséget jelenthet az ételkészítés és a szállítás, különösen akkor, ha nagyobb létszámú rendezvényről van szó. Nézzük is a legfontosabb pozitívumokat!

Professzionális és tapasztalt szolgáltatás

Az ételszállító cégek fő feladata az étel elkészítése és szállítása, így rendelkeznek a megfelelő szaktudással és tapasztalattal. Az ilyen cégek szakemberei évek óta foglalkoznak a cetering lebonyolításával, így biztosak lehetünk abban, hogy megbízható és minőségi szolgáltatást kapunk.

Rugalmasság és választék

Az ételszállító cégek általában széles választékot kínálnak az ételekből és italokból, amelyeket rendezvényeinkhez választhatunk. Legyen szó akár büféstílusú étkezésről vagy különleges diétás igényekről, a szolgáltatók képesek alkalmazkodni az elvárásainkhoz, és biztosítani a kívánt ételeket és italokat. Emellett rugalmasak is, ezzel lehetővé téve az egyedi menük kialakítását a rendezvény tematikájához vagy az adott alkalomhoz illően.

Akkor is hatalmas segítséget tudnak nyújtani, ha valamilyen tematikus estet szeretnénk szervezni. Sok esetben ezeknek a cégeknek külön csomagajánlatai vannak az egyes népszerűbb témákkal kapcsolatban is, így nem nekünk kell külön összevadászni a felszolgált étel- és italkínálat minden egyes elemét.

Idő- és energiahatékonyság az ételszállító cégek segítségével

Egy rendezvény megszervezése sok esetben olyannak tűnik, mintha versenyt próbálnánk futni az idővel. Hiába minden szervezettség és előkészület, az élet folyamatosan újabb és változatosabb akadályokat gördít elénk, amiket folyamatosan menedzselni kell. Tehát ha valahol van rá lehetőség, hogy spóroljunk egy kis időt, energiát és néhány ép idegszálat magunknak, akkor azt mindenképpen ki kell használni.

Az ételkészítés és -szállítás sok erőforrást igényel, különösen nagyobb létszámú rendezvények esetén. Az ételszállító cégek megszabadítanak minket ettől a feladattól, lehetővé téve, hogy több időt szentelhessünk más fontos részletekre, például az esemény egyéb elemeinek megszervezésére és lebonyolítására. 

Minőség és higiénia

A céges rendezvényeken az ételszállító cégek által felkínált élelmiszerek minősége és higiéniája nagyon fontos. Az étel minősége hozzájárul a résztvevők gasztronómiai élményéhez, míg a higiéniai előírások betartása biztosítja, hogy az elfogyasztása biztonságos legyen.

A vállalati eseményeken nem megengedhető az a “luxus”, hogy esetleg valamilyen fertőzés, vagy probléma üsse fel a fejét az ételek kapcsán. Egy tömeges ételmérgezés kifejezetten rossz fényt vet a cégre, így ténylegesen jobb egy olyan szakértői csapatot megbízni, akik a megfelelő élelmiszerbiztonsági szabályok ismeretében jártasak, és nem mellesleg képesek is a betartásukra. Az ételszállító cégnek tisztán és rendezetten kell tartania az élelmiszer-feldolgozó területeket, valamint megfelelő higiéniai intézkedéseket kell alkalmaznia. 

Te is keresed a tökéletes partnert a következő vállalati rendezvényre? Weboldalunkon ételszállításra specializálódott szolgáltatók kínálatából tudod kiválasztani azt, amelyik leginkább illik az elképzeléseidhez!

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.