Melegétel-rendelés rendezvényre a magasabb színvonal érdekében

2023-02-27 •
Ordit
Melegétel-rendelés rendezvényre a magasabb színvonal érdekében-min
Facebook
LinkedIn

A melegétel-rendelés rendezvényre a legtöbb esetben nagy fejtörést okoz a szervezőknek. Nem mindenhol egyértelmű ugyanis, hogy érdemes-e ilyesmivel várni a vendégeket, ha pedig mégis bebizonyosodik, hogy szükség van melegételre is, akkor a hatalmas és szerteágazó kínálat nyújtotta lehetőségekkel kell megbirkózni. 

És akkor még nem beszéltünk a különböző variációkról, a felszolgálási lehetőségekről. Ha Ti is ilyen rendezvény szervezésén fáradoztok, akkor érdemes alaposan körüljárni a lehetőségeket, mielőtt meghozzátok a végső döntést a menüsorral kapcsolatban. Keressetek minket bizalommal!

Vezetői képzések

Ezeken az eseményeken már nem feltétlenül jó ötlet a krumplisalátával és kaszinótojással megrakott hidegtálrendelés, érdemesebb inkább a melegételek felé orientálódni. Célszerű könnyebb ételeket választani a menüsor összetevőinek, hogy az ebéd utáni etapban se kelljen a résztvevőknek a “kajakómával” megküzdeni, hogy oda tudjanak figyelni a képzés vagy értekezlet témájára. 

De attól, hogy egy étel könnyed, még képviselhet olyan színvonalat, ami sugallja a szervezők komolyságát és elhivatottságát is az adott rendezvénnyel kapcsolatban.

Döntéshozói vacsorák

Vannak olyan döntések a cégek életében, amik kellően fajsúlyosak ahhoz, hogy a döntéshozók már ne a hagyományos és rideg irodai kereteken belül tárgyalják meg, hanem akár egy vacsora mellett. Ilyenkor a komoly témák ellenére is egy kicsit oldottabb a hangulat, ami mellé finom vacsora és a fogások mellé illő italok dukálnak. 

Ezt persze el lehet intézni egy étteremben is, de ha igazán privát hangulat a cél, érdemes lehet egy lakáséttermet vagy helyiséget bérelni, ahová egy catering szolgáltató prezentálja a melegétel-rendeléseket.

Ekkor biztosak lehettek abban, hogy egyik szomszéd asztaltól sem fognak áthallgatózni kíváncsian, valamint a záróra miatt sem kell majd feszélyezve éreznetek magatokat.

Melegétel-rendelés rendezvényre, családi napok alkalmával

Bármekkora cégről is legyen szó, szinte borítékolható, hogy valamikor a tavaszi-nyári időszakban fognak egy családi napot tartani. Ez segít a dolgozóknak, hogy jobban megismerhessék egymást, a másik alkalmazottak, vagy esetleg a felettesek családját is. 

A felnőttek remekül tudnak beszélgetni, a gyerekek önfeledten szórakozhatnak, a munkavállalók pedig úgy érezhetik, a munkájuk megbecsüléseképp jár nekik ez az extra nap a kikapcsolódásra a családdal és a munkatársakkal.

Persze sok múlik azon is, hogy az adott cég mekkora keretből gazdálkodhat ezekre az alkalmakra, de az biztos, hogy az ételen aligha érdemes spórolni. Jó ha legalább egy meleg fogást, ebédet vagy vacsorát felszolgálnak ezeken a családi napokon, hiszen a közös étkezéseknek szintén közösségformáló ereje van. 

Az újonnan kialakuló kapcsolatok, barátságok segíteni tudják az egész cég munkáját, hiszen azok az emberek, akik kedvelik egymást, sokkal gördülékenyebben tudják majd levezényelni a részlegek közötti együttműködést is. Elmondható tehát, hogy ezeknek a családi napoknak kimondottan többes haszna van. 

A közös étkezés mindig összehozza az embereket! Teremts jó hangulatot az ételek által, és találd meg a tökéletes fogásokat a céged különböző rendezvényeire. Ha pedig semmit nem szeretnél kihagyni a szervezés során, olvasd el a rendezvény catering checklisttel kapcsolatos cikkünket is!

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.