Megszervezted már az évzáró céges rendezvényre az ételkiszállítást?

2023-12-19 •
Ordit
Megszervezted már az évzáró céges rendezvényre az ételkiszállítást (1)
Facebook
LinkedIn

Az évzáró céges rendezvény a legtöbb vállalat életében egy komolyabb esemény, amelynek keretében a vezetőség megvendégeli és rendszerint megajándékozza az alkalmazottakat. 

Kisebb vállalkozások, irodák esetén gyakran megy a csapat étterembe, nagyobb cégek pedig ünnepségeket rendeznek, évzáró bulikat tartanak evés-ivással. Az ünnepség szervezésével megbízott kolléga számára általában komoly dilemma, melyik verziót is válassza, illetve ha nem étterembe mennek, honnan rendelje a cateringet. 

Ráadásul ahogy közeledik a karácsony, fogynak a rendezvényhelyszínek szabad kapacitásai, így gyakran nem marad más, mint az irodai karácsonyozás. A “batyus bál” kisebb, családias cégeknél opció, azonban nagyobb közösségek esetén már bajos, ahogy a házilagos szendvicskészítés is. 

Az egyetlen működő és tökéletes megoldás az ételbekészítés. Mindenben tudunk segíteni, ha ránk bízod a szervezést. Szeretnéd tudni, miért praktikus, ha a rendezvény cateringjének lebonyolítását is ránk bízod? Korábbi blogbejegyzésünk neked szól! Ha pedig az évzáró céges rendezvény megszervezésével kapcsolatban olvasnál, tarts velünk!

A legjobb helyszíneket ajánljuk!

Partnereink révén a legjobb rendezvényhelyszíneket kínáljuk, akár konferenciához, akár többnapos csapatépítőhöz keresel helyszínt, akár egy gálavacsorát vagy céges karácsonyi partit rendeznél. 

Országszerte mindenhol tudunk olyan helyet ajánlani, amire nem lesz panaszod. Amennyiben tudod mikor, mire és hány fővel szeretnéd, keress minket, hogy megtaláljuk a legideálisabb megoldást! 

Éttermi helyszínek szervezésében is tudunk segíteni, legyen szó céges csapatépítőről vagy üzleti vacsoráról, kis vagy nagy rendezvényről. Mi nem elégszünk meg a jóval, a legjobbat akarjuk!

Catering az évzáró céges rendezvényre

Még a legkisebb irodai catering szervezése is nagy kihívás, ami komoly előkészületeket igényel, nemhogy egy nagyobb, főleg partnerek részére szervezett eseményé. Számtalan problémát elkerülhetsz, és álmatlan éjszakáid sem lesznek, ha a szervezést ránk bízod. 

A szolgáltatás révén biztos lehetsz benne, hogy az alkalmazottaid, vendégeid a legjobb ételeket és italokat kapják, és rugalmas, személyre szabott étlappal készülünk, hogy mindenki részese lehessen a bulinak. A professzionális szolgáltatásunk révén garantált, hogy a finomságok a megfelelő időben és tálalási formában kerülnek az asztalokra. 

Hidegtál és fingerfood cateringet, reggeli-, szendvics-, vagy kávészünet bekészítést éppúgy kínálunk, mint többfogásos étkezést vagy rendezvény cateringet, így ha a cégednek az irodában van rá szüksége, a lehetőségek függvényében azt is megoldjuk. 

Az ajándékozást is ránk bízhatod

Karácsony alkalmából szokás az alkalmazottakat valamilyen ötletes irodai ajándékkal meglepni, ezzel is kifejezve a megbecsülést, erősítve bennük a lojalitást. 

Praktikus lehet valamennyi munkatárs számára többféle finomságot tartalmazó csomagot rendelni, esetleg annyi különbséggel, hogy a férfi és női kollégáknak eltérő figyelmességet adjunk. Az összeállítások prémium minőségű termékeket tartalmaznak, kedveltek az exkluzív édességek és alkoholos italok, egyedi ínyencségek, amilyeneket mindenki kipróbálna, de magának nem vásárolna meg. 

A céges karácsonyi party jó alkalom az összetartozás kifejezésére, a vállalati kultúra fejlesztésére, és minden ajándéknál és pénzjutalomnál jobban érezteti az alkalmazottakkal, hogy a cégvezetés törődik velük. Szervezését bízd profikra, vedd igénybe az Ordit.hu szolgáltatásait!

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.