A legötletesebb irodai ajándékok

2022-06-13 •
Ordit
A legötletesebb irodai ajándékok-min
Facebook
LinkedIn

Munkahelyi közegben a kollégákkal való szoros kapcsolat miatt gyakoriak a közös ünneplések, praktikus és olykor vicces irodai ajándékokkal. Legyen szó születésnapról, munkahelyi évfordulóról, vagy egy projekt lezárásáról, mindig jó, ha kedveskedünk munkatársainknak, akikkel sok időt töltünk egy minden hétköznap. 

Azonban nehéz lehet mindenki számára megtalálni a tökéletes meglepetést, hiszen mindannyian különbözünk. Cikkünkben adunk néhány tippet, hogy milyen ajándékokat vethettek be, ha munkahelyi ünneplésre készültök!

Praktikus irodai ajándékok

Ha magunk elé képzeljünk az irodát, ahol dolgozunk, látjuk a rengeteg asztalt, mely mindenkinek tükrözi egy kicsit a személyiségét. Kinek családi fotókkal, motiváló idézetekkel van díszítve a saját helye, mások pedig nassolnivalókat és kávés bögréket halmoznak fel. Bármelyik kategóriába is tartozunk, sokat árulhat el rólunk munkakörnyezetünk.

Éppen ezért ajándékötleten gondolkodva érdemes lehet szemügyre venni az ünnepelt kolléga irodai szokásait díszítést, kávéfogyasztást és egyebet illetően. Praktikus irodai ajándéknak számíthat egy vizespalack, melyet újratöltve mindig hidratált maradhat a kolléga. Ezzel pedig sok-sok műanyag palackot is spórol meg, a Föld legnagyobb örömére.

A koffein szerelmesei számára mindig jó meglepetés lehet egy személyre szabott bögre a kedvenc zenészükkel, színészükkel, netán szuperhősükkel. Ha igazán viccesre szeretnénk venni a formát, akár egy humoros csoportképet is nyomtathatunk rá. 

Az irodai étkezés gyakran háttérbe szorulhat a rohanó hétköznapok során, és előfordulhat, hogy a délben rendelt irodai szendvics csak később kerül elfogyasztásra. Ezért jó ötlet lehet egy uzsonnástasak vagy kimosható, környezetbarát szalvéta is ajándék gyanánt.

Kellemes emlékek újraélése, ajándék formájában

Jó társaságban és kiváló hangulatban a munkavégzés is jobban megy, melyet számos kutatás is alátámaszt. Ahhoz pedig, hogy közelebb kerülhessenek egymáshoz a munkavállalók, fontos, hogy időnként kötetlen beszélgetésekre, játékra, közös csapatépítésre invitáljuk őket. 

Az ilyen eseményekből jellemzően sokáig emlegetett, nagy élmények válnak, melyeket fényképek vagy akár mémek formájában is megörökíthetünk. Éppen ezért mindig jó ajándék, ha egy személyes csapatképpel, vagy a vicces történetekre emlékeztető tárggyal lepjük meg az ünnepeltet. Ha pedig kerekednek úgynevezett “inside joke”-ok, azaz belsős poénok, még inkább szorosabbá fűzheti a kollegiális kapcsolatot egy-egy jól sikerült csapatépítő.

Teambuilding és közös csapatétkezés

Az emlékek megszerzéséhez alkalmakat is kell teremteni, hogy néha pár percre vagy órára elengedhessük a munkahelyi bokros teendőket. Legyen ez egy rendszeres heti kijelölt időpontban lévő kávészünet, vagy közös irodai ebédrendelés, jó, ha megpihenhetünk. Különösen akkor, ha mindehhez finom falatok is társulnak.

Ha nem ragaszkodunk a tárgyi ajándékokhoz, mindig meglephetjük a kollégákat egy finom ételrendeléssel is születésnapjuk vagy évfordulójuk alkalmából. Amennyiben úgy döntünk, hogy magunk mögött hagyjuk az irodát, és külső helyszínen ünnepelünk, mindig jó ötlet meglátogatni egy új éttermet. Az új ízek, konyhák megtapasztalása közösen remek csapatépítő program lehet, melyet sokáig emlegetnek majd a kollégák. Csak el ne felejtsétek fotók formájában is megörökíteni!

Nézz körül a weboldalunkon elérhető catering szolgáltatások között, és lepd meg a közelgő ünnepeltet vagy a csapatot ínycsiklandó falatokkal teli ételrendeléssel!

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.