Vendégváró falatok szendvicsek formájában

2023-09-22 •
Ordit
Vendégváró falatok szendvicsek formájában (1)
Facebook
LinkedIn

A vendégváró falatok szendvicsek formájában is nagyon jó megoldást kínálhatnak a meghívottak élelmezésére. A céges rendezvények szervezése során sok mindenre kell odafigyelni, hogy a résztvevők jól érezzék magukat és az esemény sikeres legyen. 

Az egyik olyan fontos tényező, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni, az az étel és az ital kérdése. A vendégváró falatok rendkívül fontosak, hiszen segítenek kellemesen eltölteni az időt, és hozzájárulnak a jó hangulathoz. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért érdemes cateringet is szervezni az eseményre, és hogy ezen belül is milyen ételeket tanácsos választani.

Könnyű és praktikus

A vendégváró falatok előnye, hogy könnyen fogyaszthatóak, nem igényelnek evőeszközöket, és a résztvevők kézben tartva, állva is tudják őket eszegetni. Ez kimondottan az olyan eseményeken számít hatalmas előnynek, ahol állófogadásra készítenek be ételeket, hogy a vendégek tudjanak könnyen mozogni, helyszínt változtatni, beszélgetni, összességében lehessen a kapcsolatépítésre koncentrálni. 

A szendvicsek, falatkák és miniatürizált fogások ideálisak ilyen helyzetben, mivel kényelmesen fogyaszthatóak anélkül, hogy megzavarnák a rendezvény menetét.

A változatosság gyönyörködtet

Az emberek ízlése és az étrendje is nagyban el tud térni. Ez akár egy szűk körű közös irodai ebédnél is szóváltást vagy kellemetlenségeket eredményezhet, így még fontosabb az odafigyelés, ha egy sokfős rendezvényről kell  gondoskodni. 

A szendvicsek kiválóan variálhatóak, így igazi “jolly joker” ételnek minősülnek. Készülhetnek mindenmentes változatban, húsból, halból, zöldségekből, vagy akár vegán alapanyagokból is, hogy mindenki megtalálhassa a neki megfelelőt.

Több lehetőség az étkezésre

A vendégváró falatok nemcsak az éhséget csillapítják, hanem a társaságot is össze tudják hozni. A közös étkezés közben könnyebben kezdeményeznek az emberek beszélgetést, és gyorsabban alakulnak ki új kapcsolatok. Egy jól elkészített vagy apró falat garantáltan jó alapanyag lehet a kellemes társasági élet kialakításához. 

Könnyen személyre szabható vendégváró falatok szendvicsek formájában

A vendégváró falatok lehetőséget nyújtanak a kreativitásra és a vállalat egyediségének kifejezésére. A céges logóval ellátott szendvicsek, az üzleti színekkel dekorált falatok vagy a találkozó tematikájához igazított ízek (például texasi tematikájú esten barbecue ízesítésű falatok) még emlékezetesebbé tudják varázsolni bármelyik eseményt. 

Ez a fokú ötletesség és leleményesség segíti a céget abban, hogy pozitív benyomást keltsen a vendégekben és az alkalmazottakban egyaránt. 

Energetizál és fenntartja a figyelmet

Az ételek hatása a résztvevőkre nem csak a jóllakottságban merül ki. A megfelelően összeállított vendégváró falatok segíthetnek fenntartani a résztvevők energiaszintjét, ezáltal mindenki sokkal koncentráltabb lehet akár egy hosszan elhúzódó előadássorozat végén is. 

Az egészséges összetevőkből készült falatkák, például a zöldségek és gyümölcsök segíthetnek elkerülni az étkezés utáni álmosságot, míg a fehérjében gazdag szendvicsek hozzájárulhatnak az éberebb gondolkodáshoz is.

Ha szeretnéd, hogy a rendezvényetek sikeresen tudjon lezajlani érdemes megfontolni a vendégváró szendvicsek beszerzését, felszolgálást is. Ha ehhez már csak egy megbízható partnerre lenne szükségetek, keress minket bizalommal!

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.