Újra az irodában, avagy hogyan együnk biztonságosan, jókat?

2021-05-10 •
Ordit
Facebook
LinkedIn

Különböző érzésekkel vágunk bele az irodába való visszatérésbe. Van aki már nagyon vágyik a megszokott közösségbe, van aki megszokta az otthon melegét, de az biztos, hogy bár kissé fellélegezhetünk, saját, és mások védelme érdekében jobban oda kell figyelnünk mint korábban.

Összegyűjtöttünk 5 egyszerű tippet, hogy simán menjen a visszatérés, és biztonságosan élvezhessük egymás társaságát.

1. Külön, lezárt csomagolás

Megünnepelnétek a visszatérést? Van is rá okotok, de ne feledd, ha céges csapatépítőt tartasz kollégáidnak, akkor érdemes a hagymányos, büfé asztalos megldások helyett egyenként csomagolt ételeket választani.

Cateringes éttermeink az elmúlt egy évben felkészültek arra, hogy a kiszállítások során figyelembe vegyenek minden ilyen igányú igényt a bekészítések során. Az adagonként csomagolt ételek esetén kollégáink továbbra is élvezhetik a finom ételeket együtt, mégsem kell attól tartaniuk, hogy bajt okoznak egymásnak.

Hogyha nem várható csapatépítő a közeljövőben akkor is érdemes körbenézni az Orditon, hiszen éttermeink nagyon odafigyelnek az óvintézkedések betartására.

2. Hozd be a saját evőeszközöd, és bögréd

A közös használati tárgyakat egy időre el kell felejtenünk, de nézzük a jó oldalát, a saját bögrék, poharak használata az irodában legalább megteremti az otthonsság érzését amit az elmúlt időben élvezhettünk, és egy vicces bögre a kollégák hétköznapját is feldobhatja. Legtöbb éttermünknél lehetőség van egyszer használatos evőeszközt is kérni a rendeléshez, melyet külön csomagolva küldenek ki.

3. Gyakran moss kezet, és lehetőség szerint fertőtlenítsd minél sűrűbben

A legtöbb iroda már beszerelt fertőtlenítő állomásokat, azonban ha nálatok nincs ilyen, akkor érdemes saját fertőtlenítővel készülni. Az elmúlt időben megtanulhattuk mennyire fontos ez, de a legfontosabb az irdoába való beérkezéskor, a tömegközelekedés miatt, és evés elött, mert akkor jó eséllyel megfogjuk a szánkat és az arcunkat. A baj elkerülhető ha sokszor mosol kezet alaposan, és időként fertőtlenítőt használsz.

4. Fertőtleníts tovább

Az elmúlt időszakban már a fertőtlenítsés mestereivé váltunk, de nem felejthetsük el, hogy nem csak a kezünkön, de használati tárgyakon is lehetnek kórokozók. Bár a közös terek, tárgyalók sokszor zárva maradnak, de ha mégsem, akkor ügyelj rá, hogy mindig fertőtlenítve legyenek az asztalok, székek, különösen evés előtt, és után. Azokra a tárgyakra amit sűrűn, többen használunk, pl. víztisztító berendezések, kávégépek nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk.

5. Tartsd a távolságot

A maszkot viselheted egész nap, hogy minimalizáld a fertőzés kockázatát, de az evést azért megnehezíti. Éppen ezért nagyon fontos, hgy amikor eszel a kollégáiddal, akkor megfelelő távolságot tartsatok. Így is meg tudjátok beszélni az aznapi eseményeket, vagy csak élvezhetitek egymás társaságát biztonságban.

Képek: Canva Pro

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.