Ötletes irodai ajándékok minden alkalomra

2023-03-31 •
Ordit
Ötletes irodai ajándékok minden alkalomra
Facebook
LinkedIn

Ötletes irodai ajándékokra mindenhol szükség van, ahol megfelelően baráti légkör alakult ki az alkalmazottak között. Márpedig ez eléggé valószínű, hiszen a legtöbben az irodában a munkatársakkal több időt töltünk, mint a családunkkal. 

Vezetői szempontból is kimondottan előnyös, ha a munkavállalókat egyes alkalmakkor megajándékozzuk valamivel. Ezáltal érezni fogják, hogy jó helyen vannak, gondoskodnak róluk, és persze emelkedik a lojalitás szintje is. Ez pedig igen fontos, ha szeretnétek elkerülni a magas fluktuációt. Lássuk tehát, milyen alkalmakra érdemes ajándékcsomaggal készülni.

Meglepetés mindenkinek ünnepek alkalmából

Amikor közeledik a karácsony, egyértelmű mindenkinek, hogy érdemes valamilyen ötletes irodai ajándékkal honorálni a dolgozók éves munkáját. De a kisebb ünnepek alkalmával már nem annyira magától értetődő, hogy szükséges-e komolyabb készülődésre céges szinten. 

Ilyen lehet például a nőnap, vagy éppen a húsvét. Ilyenkor, ha nem értelemszerű vagy praktikus, hogy mivel készüljünk a munkatársaknak, könnyen meglephetjük őket akár egy közös irodai ebéddel, amire bekészíttethetünk számos különböző ételfélét.

Az irodai ebéd szépsége leginkább sokszínűségében rejlik. Gondolhatunk egyszerűbb fingerfoodokra, hidegtálakra, szendvicsekre, teljes értékű ebédre, meleg ételre, vagy akár egy érdekes és színpompás gyümölcsbekészítést is megszervezhetünk. 

A rendelés során pedig tekintettel tudunk lenni azokra  a munkatársakra is, akiknek valamilyen ismert ételérzékenysége van, vagy csupán tudatosan kerülnek bizonyos élelmiszertípusokat.

Ötletes irodai ajándékok évfordulókra, születésnapokra

Vannak olyan események, amikor csak egy-egy munkavállalót szeretnénk kitüntetett figyelemben részesíteni és megünnepelni őt. Lehet szó akár valamilyen rekordteljesítmény eléréséről, egy szimpla születésnapról, vagy akár egy nagyobb kerek évfordulóról, hogy mennyi ideje van már az adott személy a cégnél.

Ezeken az eseményeken szokás valamilyen egyedi ajándékcsomaggal meglepni az ünnepeltet. Ebbe kerülhetnek tematikusan hozzá kapcsolható, az érdeklődési körébe tartozó dolgok, de be kell látni, nem minden esetben megoldható, nem mindenkit van lehetőségünk olyan mélységben megismerni, hogy tudjuk, mire is vágyhat igazán. Ilyenkor jöhetnek képbe a prémium kategóriás vagy éppen gourmet csomagok. 

Ezek tartalmazhatnak kiemelkedő minőségű édességeket, alkoholos italokból különlegességeket, vagy egyedi snackeket is. Ezek a magas nívóval rendelkező csomagok többnyire olyan holmikat tartalmaznak, amiket a legtöbben szívesen kipróbálnánk, de valahogy nem élveznek prioritást az életünkben, és így elsikkad az érdeklődés. 

Soron kívüli gesztusok

Időnként kell, hogy kicsit felrázzuk az irodát a mindennapi mókuskerékből, és valami jóleső gesztust iktassunk be. Erre lehet remek ötlet, ha az egyik szünetben azzal találják szemben magukat a kollégák, hogy valamilyen bekészítéssel kedveskedtünk nekik

Ez minimum aznapra, de megeshet, hogy az egész hétre annyira megdobja a munkamorált, hogy több feladatot elvégeznek az adott időszakban, mint máskor kétszer annyi idő alatt. A figyelmesség tehát mindenképpen kifizetődő.

Te is megajándékoznád a munkatársaidat valamilyen csekélységgel a közelgő ünnepek alkalmából? Állíts össze össze saját csomagot, és kérj rá árajánlatot mihamarabb, hogy a húsvéti meglepetéssel biztosan ne legyen semmilyen fennakadás nálatok sem!

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.