Miniszendvics-rendelés az irodába

2023-02-16 •
Ordit
Miniszendvics-rendelés az irodába-min
Facebook
LinkedIn

Miniszendvics-rendelés az irodába

A miniszendvics-rendelés sokkal egyszerűbbé tudja tenni az irodai rendezvények szervezését. Az üzleti életben nagyon sokszor fordul elő, hogy valamilyen esemény alkalmat ad egy kis ünneplésre, vagy valamilyen apropó kapcsán egyszerűbb étkezési lehetőséget kell biztosítani a munkatársak számára. 

A miniszendvicsek ilyen szempontból abszolút tökéletesnek bizonyulhatnak, hiszen nagyon gusztusosak, változatosak, és laktatóak is lehetnek, ha a helyzet úgy kívánja meg. A következő cikkben pedig bemutatunk néhány miniszendvics típust, aminek helyet lehet adni a céges rendezvényeken és eseményeken.

Játékosság és izgalom

A hideg ételek többnyire unalmasnak tűnhetek, hiszen a legtöbb helyen nem visznek bele semmi lelket. 

Azonban attól, hogy valaminek a mini verzióját látjuk, máris felcsillan a szemünkben a gyermeki játékosság, legyen szó akár egy minifaluról, egy miniautóról, vagy éppen egy miniszendvicsről. Ezek az apróságok olyan színfoltot tudnak vinni a mindennapokba, hogy abszolút alkalmassá teszi a ezeket az ételeket egy irodai bekészítés színesebbé tételére.

Gyorsan felkapható

Amikor egy irodában valamilyen oktatás vagy rendezvény kerül megtartásra, sokszor fordul elő, hogy a szünetek csak nagyon rövidek, nincs elég idő arra, hogy minden szükségletünket egyben letudhassuk. 

Gyors mosdólátogatás, kávé/víz/vagy valamilyen egyéb frissítő elkortyolása, és mire valamilyen étel után néznénk, már véget is ért a szünet. Akkor azonban, ha a rendezvényt levezénylő catering szolgáltatásra kifejezetten miniszendvics-rendelést kértek, az nagyban leegyszerűsíti a résztvevők dolgát. Csak gyorsan magukhoz vesznek egy-egy ízletes szendvicsfalatkát, és mire leülnek a helyükre, már túl is estek az étkezésen.

Milyen előnyei vannak a miniszendvics-rendelésnek? 

A miniszendvicsek a játékosságon és a praktikusságon túl is mutatnak pozitív tulajdonságokat. Lévén, hogy szendvicsekről van szó, kifejezetten változatos formában lehet őket elkészíteni. Nem kell minden áron görcsösen ragaszkodni a hagyományosnak számító téliszalámi-tojás-piros arany szentháromsághoz, mert ennél lényegesen fantáziadúsabb is tud lenni.

Kerülhet bele tépett hús, valamilyen sült, saláta, de képviselhet akár egy más tájegységre jellemző ízvilágot, például ázsiai ízeket is. A lényeg, hogy egy nagyon kompakt, laktató finomságot kapunk végeredményül, ami javát szolgálja a rendezvény résztvevőinek és a szervezőknek egyaránt. 

Hiszen nem lehet elégszer hangsúlyozni, ahhoz, hogy egy egész napos rendezvényen a közönség hálás és lelkes hallgatóságnak bizonyuljon, fontos, hogy se éhesek, se szomjasak ne maradjanak a nap során. 

Közösségformáló erő

A miniszendvicsek szórakoztató mivolta vonzza a tekinteteket, az embereket, így nagyon jó beszélgetésindítóként is lehet rá tekinteni. Ez pedig egy rendezvényen is nagyon jól jön, hiszen a kapcsolatépítés az ilyen helyeken kiemelt fontossággal bír. 

És persze egy irodai parti során is roppant hasznos, ha munkatársaknak van rá apropója, hogy kicsivel jobban megismerhessék egymást, ezáltal pedig összetartóbbá kovácsolódhat a közösség is. 

Te is rendezvényszervezés előtt állsz, és még nincs meg a csapat, aki az ételekért lesz felelős? Keress fel minket a kívánságaiddal a megadott elérhetőségek egyikén, és alkosd meg könnyedén a tökéletes eseményt a cég életében!

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.