Milyen az ideális vállalati catering szolgáltatás?

2022-03-21 •
Ordit
Milyen az ideális vállalati catering szolgáltatás
Facebook
LinkedIn

Ha irodában történő catering szolgáltatásra gondolunk, gyakran a legkellemetlenebb élmények jutnak eszünkbe a száraz sós süteményről, kihűlt főételről, vagy megolvadt desszertről. Ha pedig a pénzügyesekre és asszisztensekre gondolunk, akik éjt nappallá téve hajkurásszák a catering utáni számlákat, szinte elmegy a kedvünk a rendeléstől. 

Vállalati szemmel bizony bonyolultabb lehet a bekészítés megrendelése, de nem akkor, ha egy jól strukturált, finom ételekkel ellátott, professzionális szolgáltatóra bízzuk azt!

Változatos ételek és választási lehetőség

Bizonyára minden vendéglátó egység és szolgáltató tisztában van azzal a ténnyel, hogy ahány ember, annyi ízlés. Amellett, hogy igen nehéz feladat mindenki számára ízletes ételeket készíteni, ügyelni kell a manapság már rendkívül gyakori ételérzékenységekre és egyéb preferenciákra is.

Változatos ételek és választási lehetőség

Bármilyen cateringgel kapcsolatos megkeresést is kap egy szolgáltató, szinte biztosan találkozik az alábbi kérdésekkel:

 • Húsmentes opcióval tudnak szolgálni?
 • Vegán ételekkel is készülnek?
 • Gluténmentes megoldásra is számíthatunk?
 • Mit tudnak biztosítani a laktózérzékenyek számára?

Ezen fontos szempontokból kiindulva jó tehát, ha egy étterem minél szélesebb palettával rendelkezik. Szerencsés, ha a legnépszerűbb ételeiket újragondolva, “mindenmentesen” is el tudják készíteni, hogy biztosan senki ne maradjon ki az ínycsiklandó falatokból.

Emellett érdemes törekedni arra is, hogy minél többféle ízvilágú konyhával találkozhassanak a vendégek. Ha például egy állandó irodai bekészítést vagy cateringet kérő ügyfél jelentkezik be, fontos, hogy ne mindig ugyanazokat az ételeket fogyasszák. 

Legyen szó húsmentes hétfőről, Taco keddről, grillezett sajt szerdáról vagy bármi egyéb tematikáról, jó, ha van a tarsolyban elég variációs lehetőség.

Szeretnél többet megtudni az Ordit piacvezető ‘Irodai bekészítés és catering szolgáltatásáról’? >>Kattints ide!

Egyszerű adminisztráció

Akár egy felsővezető vagy egy asszisztens felelős a catering kiválasztásáért és megrendeléséért, jellemzően mindig a pénzügyes kollégák járnak pórul. A legtöbb cateringet biztosító szolgáltató ugyanis gyakran papír alapon a rendelés mellé csatolja az áfás számlát, mely igen könnyen elkeveredhet.

Bonyodalmakat okozhat az is, ha egy cég gyakran lepi meg munkavállalót finomságokkal. Bár rendkívül kedves gesztus, de előfordulhat, hogy nem tudják beazonosítani, éppen melyik költséghelyre szükséges azt elszámolni. Utólag visszakeresni a résztvevőket és a fogyasztásukat pedig igen komoly nyomozói képességeket igényel!

Nálunk, az Ordit.hu online platformján a szerződött ügyfelek számára rendkívül megkönnyítjük az adminisztrációt. Havonta történő online számlázást biztosítunk, és igény szerint akár költséghelyekre bontva listázzuk a tételeket!

Széleskörű catering szolgáltatás

Minden irodai rendezvény más és más, legyen szó a konkrét alkalomról, a létszámról, vagy épp a helyszínről. Éppen ezért szerencsés, ha egy szolgáltató rugalmasan áll az ügyfél rendelkezésére, és többféle opciót is fel tud mutatni.

Széleskörű catering szolgáltatás

Az utóbbi években egyre gyakoribbá váló távoli munkavégzés miatt felmerült az igény arra, hogy a dolgozók online csapatépítőit, egyéb rendezvényeit házhoz szállított ételekkel dobják fel. Ez egy nagy csapatnál, vagy akár egy egész cégnél komoly kihívást jelenthet egy átlagos ételszállító futárszolgálatnak.

Mi, az Orditnál örömmel segítünk, ha napi menüt, vagy épp egy finom desszertet küldenél a home office-ban történő csapatépítődre!

Szeretnél többet megtudni az Ordit piacvezető ‘Irodai bekészítés és catering szolgáltatásáról’? >>Kattints ide!

Ha pedig szívesen olvasnál arról, milyen jellegű ételeket érdemes rendelni egy-egy céges rendezvényre, látogass el a blogunkra!

Figyelmedbe ajánljuk még:

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

 • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
 • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

 • Karfiolleves (GM/LM)
 • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

 1. Csülkös bableves
 2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

 • Gombaleves
 • Rakott kelkáposzta


Péntek

 • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
 • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.