Mikor érdemes megrendelni a karácsonyi céges ajándékokat?

2021-09-24 •
Ordit
Facebook
LinkedIn

Ősz elején még nem sokan szeretünk a télre gondolni. Nemrég búcsúztattuk a nyarat, és valóban nem szokványos egyből a decemberről fantáziálni. Egy cég esetében viszont nem lehet elég korán kezdeni a karácsonyi céges ajándék rendelésének szervezését.

Bizony szeptember végén már érdemes körülnézni, és bekérni az ajánlatot, mert a kiválasztás hosszú folyamat tud lenni. Így mire a megrendelésre kerül a sor, már bőven benne leszünk az október-novemberben.

Karácsonyi céges ajándékok ajánlatkérése már szeptemberben aktuális

Kedvező árak-min

Nagyon fontos, hogy ne legyintsünk a karácsony közeledtére! Az elmúlt évek tapasztalata azt bizonyítja, hogy hajlamosak vagyunk elodázni a karácsonyi céges ajándékok megrendelését. Ami pedig sokszor ahhoz vezethet, hogy nem érkezik oda időben az ajándék, vagy a kiszemelt ajándékcsomag helyett utolsó perceben mást kell választanunk.

Fontos, hogy a céges karácsonyi ajándékcsomagunk időben megérkezzen, legyen szó üzleti partnerről, vagy cégünk alkalmazottjáról. Az ünnepek után kézbesített ajándék arra engedi az ajándékozottat következtetni, hogy személye nem fontos, netán elfelejtettük, és csak utólag jutott eszünkbe őt is megajándékozni.

A későn megrendelt ajándékok esetében előfordulhat továbbá, hogy az év végi csúcsszezonban a már kiszemelt ajándékcsomag elkészítését nem tudják vállalni. Ezért utolsó percben másik opció után kell nézzünk. A másik opció pedig általában fele olyan jó nem szokott lenni, mint az első.
A karácsonyi céges ajándékcsomag prémium minőségének fontosságáról, már előző cikkünkben írtunk.

Ami pedig szintén nem lehet utolsó szempont, hogy a saját dolgunkat is megkönnyítjük azzal, ha időben gondoskodunk az ajándékok megrendeléséről.

Az év utolsó hónapja minden cég életében az egyik legpörgősebb szezon, mindenkinek rengeteg munkája van, mindenki stresszesebb, mint általában.

Segítsük a saját dolgunkat azzal, hogy amit lehet, intézzük el még a nyugalmasabb időszakban. Így amikor elindul az év végi pörgés, már egy teherrel kevesebb nyomja majd a vállunkat.

Gondtalan rendelés (1)-min

November – December a karácsonyi céges ajándék rendelés csúcsszezonja

Ha még októberben kérsz ajánlatot a karácsonyi céges ajándékokra, nagy eséllyel időben meg tudjátok majd rendelni a csomagokat.

Amennyiben ez a csúcsidőszak előtt történik, 1-2 hetes szállítási idővel kell számolnod, ami november vége – decemberben 3 hét is lehet.

Még ha nem is vesszük szigorúan az időpontokat, december előtt mindenképpen érdemes leadni a rendelést.

Karácsonyi ajándékcsomag katalógusunkat itt tudod letölteni.

 

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.