Miért jó ötlet a húsmentes hidegtálak rendelése?

2023-07-21 •
Ordit
Miért jó ötlet a húsmentes hidegtálak rendelése
Facebook
LinkedIn

A hidegtálak rendelése a céges rendezvényekre már nagyon régóta bevett szokás. Az üzleti világban is egyre többen ébrednek rá, hogy a fenntarthatóság és az egészséges életmód iránti igény nemcsak az egyes személyek mindennapi életében kell, hogy fontos szerepet töltsön be, hanem a vállalatok mentalitásában is. 

Az étkezési szokások is sokaknál változnak, egyre nagyobb figyelmet kapnak a környezetkímélőbb alternatívák. Az irodai bekészítések és céges rendezvények esetén az egyik kiváló lehetőség, amelyre érdemes gondolni, a húsmentes hidegtálak rendelése. Ennek előnyeit mutatjuk be a következő bejegyzésben.

Egészség és jólét

A húsmentes hidegtálak tele vannak friss zöldségekkel, gyümölcsökkel, gabonafélékkel és más egészséges hozzávalókkal, amelyek tápanyagokban gazdagok, és hozzájárulnak a munkatársak jólétéhez. Az egészséges étrend promótálásával tehát hatékony és életerős alkalmazottakat kaphatunk, akik remélhetőleg sokkal kevesebbet mennek betegszabadságra is.

Környezetvédelem

A húsipart a klímaváltozás egyik fő okozójaként tartják számon, így a húsmentes ételrendelések nagyon egyszerű módjai lehetnek annak, hogy a vállalat csökkenteni tudja az ökológiai lábnyomát. A növényi alapú hidegtálakon lévő ételek előállítása kisebb víz-, és energiafogyasztással jár, kevesebb üvegházhatású gázt termel és nem járul hozzá az állatok szenvedéséhez sem.

Kreativitás és ízvilág

A húsmentes hidegtálak számtalan ízletes és izgalmas összetevőt kínálnak, amelyek új ízeket hozhatnak az irodai konyhába és a rendezvényekre. Az újdonságok felfedezése és a figyelmesség inspirálhatja az alkalmazottakat, és segíthet építeni az iroda közösségi szellemét.

Elfogadás és odafigyelés a hidegtálak rendelése által

Az irodai bekészítések és a rendezvények során a húsmentes opciók figyelembe vétele ékes bizonyítéka annak, hogy a vállalat minden alkalmazottal törődik. Így a diétázó, tudatosan táplálkozó, vallási vagy etikai elvek mentén étkező alkalmazottak is lehetőséget kapnak ara, hogy könnyedén részt vehessenek az eseményeken, és megtalálhassák a számukra megfelelő ételeket.

A húsmentes hidegtálak kiválóan alkalmazkodnak az egyedi ételintoleranciákhoz és allergiákhoz is. Glutén- és laktózmentes verziók is készülhetnek, valamint egyéb speciális igények esetén is többnyire bátran fogyaszthatóak az ezen feltálalt ételek.

Pozitív megítélés 

Az ügyfelek és üzleti partnerek is egyre inkább értékelik az olyan vállalatokat, amelyek figyelmet fordítanak az egészség, és fenntarthatóság kérdéskörére. A konferenciákra, vagy tárgyalásokra rendelt húsmentes hidegtálak pozitív benyomást kelthetnek az ügyfelek vagy tárgyalópartnerek körében, és megmutathatja, hogy a vállalat fontosnak tartja a környezet védelmét.

Költséghatékonyság

Az állati eredetű ételek a legtöbb esetben magasabb áron vásárolhatóak meg, mint a növényi alapúak, így a húsmentes verziókkal jelentős költségeket tudtok megspórolni a rendezvények vagy irodai bekészítések során.

Összességében tehát a húsmentes hidegtálak rendelése észszerű és felelősségteljes döntés lehet a cég életének bármilyen eseményén. Ha Te is fontolgatod ezt az opciót, de még nem találtál hozzá megfelelő partnert, lelkes csapatunk szívesen segít, hogy a lehető legmagasabb színvonalon tudd kivitelezni a soron következő vállalati rendezvényt.

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.