Miért jó ötlet a céges ajándékdoboz karácsonyra?

2022-11-08 •
Ordit
A partyszendvics rendelés legnagyszerűbb előnyei
Facebook
LinkedIn

Közeleg az evés, ivás és szeretet időszaka, így hát jól jöhet alkalmazottaidnak, ügyfeleidnek és partnereidnek egy kedves céges ajándékdoboz karácsonyra. Az ünnepi kosaras ételajándékozás hagyománya a 18. századig nyúlik vissza, ekkortól kezdtek el köszönetet mondani a munkaadók dolgozóiknak a karácsonyi ünnepek alatt és egész évben. 

Cikkünkben visszatekintünk az első céges karácsonyi ajándékok történetére, és végigvesszük, miért is remek ötlet egy ilyen csomag!

Honnan ered a céges ajándékdoboz ötlete karácsonyra?

A viktoriánus kor jómódú hölgyei ételt és teát ajándékoztak a ház személyzetének, hogy kompenzálják alacsony bérüket. Az ipari forradalom kezdetével az áruházak elkezdték csomagolni és árulni finom élelmiszereket és luxustermékeket, így elérhetőbbé tették a világ minden tájáról származó egyedi csomagokat. 

Manapság az ajándékkosarak továbbra is az ünneplés alapelemei maradnak, nagyrészt tartós vonzerejük miatt, és azért, mert az egyének ízléséhez igazíthatók.

Mi, az Orditnál folytatjuk a nagy múltú hagyományt, minőségi csokoládéból, alkoholos italokból, lekvárokból és egyéb nagyszerű termékekből álló karácsonyi ajándékdobozok választékát kínáljuk. Ha több dolgozót, partnert vagy ügyfelet is megajándékoznál az ünnepi szezonban, a kosár nagyszerű választás lehet.

Mindenki számára nagyszerű

Az céges karácsonyi ajándékdobozok mindenki számára kínálnak valamit, hiszen mindenféle formában és méretben kaphatók, és nincs hiány a tetszetős, kiváló minőségű finomságokból, amelyeknek bárki örülni fog. Számos lehetőség közül választhatsz, vagy személyre szabhatod saját dobozod egyedileg, a megajándékozottnak szánt tárgyakkal. 

Amennyiben komplett csapatok vagy cégek szerepelnek a meglepni kívánt személyek listáján, az ajándékdobozok jelentős költségmegtakarítást jelentenek. Ahelyett, hogy minden egyes személynek egyéni ajándékot vásárolnál, megoldhatod a dolgot egy előre összeállított, kész csomaggal.

Ha végiggondolod, mi mindent tennél bele egy ilyen csomagba, beláthatod, hogy az áruk megvásárlása és kézbesítése időigényes lehet. Ezért is nagyszerű a kész csomagok mellett dönteni, amelyek rengeteg energiát és időt takarítanak meg.

A hála kifejezése

A munkaadók gyakran ajándékozzák meg alkalmazottaikat bizonyos mérföldkövek alkalmával, például a foglalkoztatás évfordulója alkalmával, illetve a kemény munka vagy siker időszaka után. A karácsony különösen jó alkalom a kemény munka és a hűség jutalmazására. Az egyértelműség kedvéért az ajándékozást semmilyen módon nem hirdetjük megvesztegetésként. Amellett, hogy etikátlan, nem is hatékony.

A január azonban népszerű időszak az új álláskeresésre. Sok vezető új költségvetést kapott volna, és az új évben gyakran kerül sor átszervezésekre. Emellett a január az egyik legnépszerűbb hónap arra, hogy áttekintsük életünk döntéseit és mindenféle elhatározást meghozzunk. Ezért ez egy fontos dátum a naptárban, hogy emlékeztessük az alkalmazottakat, hálásak vagyunk munkájukért.

Hisszük, hogy a hála mindenkié, ezért a megbecsülést mindig be kell építeni a mindennapokba. Ha az elismerés erős, egészséges munkahelyi kultúrát építünk fel.

Értékeld alkalmazottaid mindennapi munkáját azzal, hogy az ajándékcsomagok mellett hangosan és nyíltan elmondod, mennyire hálás vagy az idejükért, erőfeszítéseikért és tudásukért, és oszd meg, hogyan járul hozzá ez az egész vállalat sikeréhez.

Kérd segítségünket irodai karácsonyi ajándékcsomag rendelése esetén, és keress minket bátran elérhetőségeinken!

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.