Ízletes hidegtál vendégváró falatokkal

2023-03-16 •
Ordit
Ízletes hidegtál vendégváró falatokkal
Facebook
LinkedIn

A hidegtál vendégváró falatok remek opciót nyújtanak arra, hogy valamilyen hangulatos gesztussal fogadd a meghívottakat a céges rendezvények alkalmával. A hidegtálak igazán jó alapot adnak a jó hangulathoz, amit a rendezvényre való belépés pillanatában tudsz igazán megalapozni. 

Ha Te is valamilyen összejövetelt vagy rendezvényt szervezel, akkor érdemes már az érkezés pillanatában meggyőzni róla a vendégeket, hogy jó helyen vannak, és ez egy igazán klassz nap lesz!

Az első benyomás hatása – hidegtál vendégváró falatokkal

Mondják, hogy amikor először találkozol valakivel, már az első néhány másodpercben döntést hozol fejben, hogy milyen kapcsolat alakulhat ki köztetek. És ezt az előítéletet csak nagyon nehezen lehet megmásítani. Hasonlóképpen van ez a rendezvényekkel is. Amikor először belépsz valahová, az összkép, a hangok, az illatok, mind-mind tesznek rád egy benyomást, ami megalapozza a hangulatodat, és elültet benned egy előítéletet a nappal kapcsolatban.

Amennyiben ez egy rossz előítélet, akkor már alapvetően hajlamos leszel kicsit csalódottan, duzzogva végigülni az előadásokat, fitymálva inni a legfinomabb kávét is, és a nap végén nem tudnád megmondani, hogy mi volt a fő problémád az eseménnyel. Holott lehet, hogy csak kellemetlen illatot éreztél a belépéskor, vagy éppenséggel egy hangyányi éhségérzeted volt, ami miatt ingerültebb voltál a kelleténél.

Ezzel szemben, ha úgy lépsz be egy terembe, hogy érzed, hogy vártak, mindjárt másabb lesz a hangulatod is. A bekészített apró hidegtál vendégváró falatok, azok kellemes illata, egy mosolygós hostess, vagy a kávészünetekben felszolgált finomságok olyan löketet tudnak adni a hangulatodnak, ami által sokkal vidámabban tudod átvészelni az egész napot. 

Kávészünet bekészítések

A  kávészünet bekészítések nagyon fontos elemei a rendezvényeknek, ráadásul a hasznuk is többes. Egyrészt jó hangulatot generál, ha a kávé és a sütemények, vagy apró falatok mellé csoportosulni tudnak az emberek, Itt könnyebben oldódik mindenki, és hajlamosabbak lesznek arra, hogy megbeszéljék a hallottakat. Egy-egy ilyen diszkurzus után pedig a kérdések is könnyebben jönnek majd az előadó irányába.

A kávészünet bekészítések másik ereje a frissítő hatás. Egy csésze kávé, néhány falat a hidegtálból, és máris új embernek érezheted magad! 

Egy hosszan elnyúló oktatáson, vagy rendezvénynapon komoly problémát okozhat a nap végére, hogy az emberek kevésbé tudnak odafigyelni az előadókra, hiszen már csökken az éberség, sokszor azt érezhetjük, képtelenség ennyi időn keresztül összpontosítani. Ilyenkor azonban a két előadás között egy frissítő étel vagy ital életet menthet.

Frissítők a tetőfokon – gyümölcstálak

Manapság az egészséges életmód sokkal inkább előtérbe kerül a cégek életében is. Tudjuk, hogy a munkavállalók egészsége is kiemelt fontosságú, ha hatékony munkavégzést várunk el tőlük. 

Egy egész napos rendezvényen kevés nagyobb meglepetés várhatja az embereket, mint ha látványos és egészséges tálak várják őket a szünetekben. A gyümölcsök egyszerre laktatnak és veszik el a szomjúságérzetet, a bennük lévő gyümölcscukor pedig néha nagyobb lökést tud adni az agynak a koncentrációhoz, mint egy dupla kávé.

A rendezvényszervezés nem egyszerű munka. Könnyíts a dolgodon, ahol tudsz, és alapozd meg a hangulatot a különböző bekészítéseken keresztül! Javaslatokért keresd szaktanácsadóinkat a weboldalon megadott elérhetőségek egyikén, és rendeld meg a legjobb cateringszolgáltatást  a következő céges alkalmakra!

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.