Így lesz felejthetetlen a céges karácsony!

2022-11-25 •
Ordit
Így lesz felejthetetlen a céges karácsony!
Facebook
LinkedIn

A céges karácsony és a vele járó bulik, ajándékcsomagok nemcsak üzleti kiadások, hiszen számos előnye van annak, ha megvendégeljük munkavállalóinkat, munkatársainkat. 

Az évet lezáró, szabadságok előtti utolsó összejövetel minden dolgozó számára nagyszerű esemény, hogy megünnepeljék az elmúlt év kemény munkáját, sikereit, és egy új kezdetét várják együtt. Cikkünkben adunk néhány hasznos tippet ahhoz, hogyan szervezz felejthetetlen céges karácsonyt!

A céges karácsony előnyei

A jó vállalati kultúra a legfontosabb tényező az alkalmazottak megtartása szempontjából. A vállalati belső értékek megléte nem elég ahhoz, hogy bemutasd a kultúrát az alkalmazottainak, hanem gyakorolni is kell, amit hirdetsz!

Míg a célalapú jutalmak az egyes alkalmazottakat/csapatokat elismerésben részesítik, a karácsonyi parti az egész céget megjutalmazza, és segít abban, hogy az alkalmazottak úgy érezzék, egy „család” részei. Az alkalmazottak sokkal nagyobb valószínűséggel tesznek meg mindent az ügyfelekért és a munkatársakért, ha úgy érzik, hogy a munkaadójuk is mindent megtesz értük.

A tervezés a siker titka!

Minden sikeres karácsonyi céges rendezvény alapja a tervezés. Ha úgy érzed, egyedül túl nagy felelősség a megszervezése, gyűjts magad mellé olyan alkalmazottakat, akik szívesen szerveznek eseményeket, és átruházhatsz rájuk bizonyos feladatokat. Add meg az esemény struktúráját, hogy tudják, hová összpontosítsák energiáikat.

Segítséget kérhetsz tőlük abban, hogy találjanak ki egy témát, tevékenységeket, díjakat, cateringet, helyszínt és dekorációkat. Akár egy kérdőív formájában az egész céget is bevonhatod az ötletelésbe.

Helyezz nagy hangsúlyt a helyszín kiválasztására, hogy mindenki kényelmesen elférjen, legyen megfelelő hely a csevegésre, de a tánc és az étkezés is simán menjen. Győződj meg arról, hogy olyan hangulatot, erőforrásokat és helyszínt biztosítasz, amely sikeressé teszi a partit.

A luxus street food és a klasszikus ünnepi ételek svédasztalos módon, vagy falatkák formájában felszolgálva évről évre egyre népszerűbbek, kötetlen légkört teremtenek a vendégek számára, és elősegítik a kollégák közötti interakciót. 

Az “ülős” étkezések azonban továbbra is nagyon népszerűek, amelyek szintén lehetőséget biztosítanak egy-egy baráti csevely, vagy mély beszélgetés kivitelezésére. Bármelyik mellett is döntesz, fontos, hogy biztosíts elegendő opciót ételekből és italokból, különös figyelmet fordítva az ételérzékenyekre és a sajátos diétát követőkre.

Karácsonyi ajándékcsomag a személyesség jegyében

Ha a költségvetés szűkös, nincs idő vagy lehetőség egy nagyszabású partyra, netán bónusz ajándékként meglepnéd a dolgozókat, karácsonyi ajándékcsomag formájában is megteheted. Így garantáltan mindenkihez eljut az üzenet, miszerint hálás vagy a munkájukért, és nem maradnak ki azok sem, akik esetleg nem tudnak részt venni a karácsonyi bulin.

Egy-egy finomságokkal megpakolt ajándékcsomag igazán kedves gesztus a munkáltatótól, amelyet garantáltan minden dolgozó örömmel vesz majd. Minél többféle ételt, italt, rágcsálnivalót és ajándéktárgyat találhatunk egy ilyen pakkban, annál valószínűbb, hogy a kollégák ízlésének is maximálisan megfelelünk.

Akár céges karácsonyi ünnepséget szervezel, akár ajándékcsomaggal lepnéd meg kollégáid, mi az Ordit.hu-nál örömmel segítünk, hogy nagyszerű legyen az ünnepi szezon! Keress minket elérhetőségeink bármelyikén, hogy felvehessük a kapcsolatot veled, és finom falatokat szolgáltathassunk!

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.