Home office catering – ebéd mindenkinek

2023-10-25 •
Ordit
Home office catering - ebéd mindenkinek (1)
Facebook
LinkedIn

A home office catering egyre elterjedtebb szolgáltatásnak számít a munkavállalók körében. Ahogy az üzleti világ folyamatosan változik, az otthoni munkavégzés is egyre népszerűbbé válik. A Covid járvány hatására még inkább elterjedt a távoli munkavégzés lehetősége, és a cégeknek meg kellett találnia annak a módját, hogyan tarthatják motiváltnak a munkavállalóikat otthon is. 

Az egyik hatékony módja ennek a célkitűzésnek az ebédrendelés bevezetése. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, milyen előnyei vannak a cégek számára, ha home office-ban dolgozó alkalmazottak számára ebédet biztosítanak.

A motiváció növelése

Az otthoni munkavégzés egyik kihívása az izoláció és az egyedüllét érzése. Az embereknek hiányozhat a kollégákkal való közvetlen kommunikáció, a közös irodai ebédek baráti légköre. Az ebédrendelés lehetőséget teremt arra, hogy a cégek ösztönözzék a munkavállalóikat arra, hogy részt vehessenek a közösségi étkezésben, és még ha egymástól távol is, ugyanakkor, ugyanazt az ételt tudják fogyasztani. Ezáltal nemcsak a motiváció, hanem a munkahelyi elégedettség is emelkedhet.

Időmegtakarítás

Az otthoni munkavégzés előnyei közé tartozik az ingázás megszűnése, de a munkatársaknak még mindig időt kell fordítaniuk a saját ebédjük elkészítésére. A home office catering segítségével az alkalmazottaknak nincs szükségük arra, hogy hosszú perceket szánjanak az alapanyagok beszerzésére, az ételek elkészítésére, hiszen ezt az időt is megspórolhatjuk nekik. 

És akkor még nem beszéltünk a folyton felmerülő kérdésről, ami sokak fejében ott motoszkál, akik háztartást vezetnek: mi legyen a holnapi ebéd? Ha ezeket a tényezőket egy csapásra meg tudjuk oldani, akkor a munkavállalók sokkal koncentráltabban tudnak dolgozni, és több szabadidejük marad, amit magukra fordíthatnak.

Egészség és jólét elősegítése a home office cateringgel

A home office catering lehetőséget ad a cégeknek arra, hogy támogassák a munkatársaik egészséges étkezési szokásait. A választott ételek kínálatának szabályozásával és az egészséges élelmiszerek népszerűsítésével a cég gondoskodhat arról, hogy az alkalmazottak kiegyensúlyozottabb és táplálóbb ételeket fogyasszanak. Az egészséges táplálkozás pedig hozzájárulhat a dolgozók fizikai és mentális jóllétéhez.

Hatékonyabb munkavégzés

Az ebédrendelés lehetőséget teremt arra, hogy a munkatársaknak ne kelljen hosszú ideig keresgélniük egy étterem vagy közeli menza után, és ne kelljen a saját ebédjük elkészítésével tölteniük az időt. Ezáltal a munkaidő hatékonyabban használható fel, jobban tudnak összpontosítani a feladatokra és projektekre, ami szintén hozzájárulhat a vállalat eredményességéhez.

Összetartó csapat

Az ebédrendelés lehetőséget ad a munkavállalóknak arra, hogy rendszeresen találkozhassanak az online térben, és ha csak virtuálisan is, de együtt fogyaszthassák el az ebédjüket. Ez segíthet a csapatépítésbenés a kollektív, összetartó munkatársi légkör kialakításában. Márpedig ez különösen fontos akkor, ha a munkatársaknak kevés lehetősége van arra, hogy együtt lehessenek.

Az ebédrendelés bevezetése a home office-ban dolgozó munkatársak számára számos előnnyel járhat a vállalatok számára, nem meglepő tehát, hogy egyre több helyen alkalmazzák a bónusz juttatások részeként. Ha Ti is szeretnétek tartani a lépést, és ehhez egy jó partnert kerestek, forduljatok bátran munkatársainkhoz a megadott elérhetőségek egyikén!

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.