Halból készült ételek rendezvények, céges bekészítések esetén

2024-02-02 •
Ordit
Halból készült ételek rendezvények, céges bekészítések esetén (1)
Facebook
LinkedIn

A halból készült ételek megosztóak, és bár ma már egyre többen vannak tisztában azzal, mennyire egészségesek, átlagosan még  mindig nagyon kevés halat fogyasztunk évente, és a családi, baráti, irodai és céges összejövetelek alkalmával is ritkán kerülnek az asztalra.

Ennek egyik legfőbb oka, hogy a tengeri finomságokat tartalmazó ételek rendkívül kényesek, hamar megromlanak. De van még egy oka, sokan idegenkednek a halételektől, mivel általában elég jellegzetes szagot árasztanak, így legtöbbször kimaradnak a kínálatból. 

Azonban szendvicsek, apró falatkák esetén lehet úgy készíteni, különféle krémekbe keverni, hogy elvegyük az erős illatát, és legyen kedve beleharapni a vendégeknek. A friss bekészítés, megfelelő tálalás segít, hogy ne menjenek tönkre a halételek. Lássuk, milyen lehetőségek vannak, ha egészséges finomságokat rendelnél! Érdemes átböngészned blogunkat is további hasznos tippekért.

Egészséges különlegességek

A hal és a tenger gyümölcsi a legegészségesebb alternatívák az állati eredetű ételeket fogyasztó emberek számára, a sokak által követett mediterrán étrend alapvető élelmiszerei. Ízletes és változatos finomságok készíthetők belőle, amelyek minden összejövetelt különlegessé és egyedivé tehetnek.

A legkülönfélébb rendezvényeken általában a közízlésnek leginkább megfelelő szárnyas- vagy sertés- és marhahúsételeket szolgálnak fel, így szokatlan halételekkel „lenyűgözheted” az ügyfeleket, vendégeket, kollégákat. 

Helye van a prémium hidegtálakon, ahol megfér egymással valamennyi finomság. A halfélék ízletes, változatos és magas tápértékű, egészséges választást jelentenek. Népszerű, sokak által kedvelt fajta a szardínia, a tilápia, a tonhal, a garnélarák, a kagyló, a lazac, a rák, a homár, az osztriga, a tintahal és a kaviár. 

Klasszikus és újszerű halból készült ételek

Ha legközelebb különleges eseményt tervezel, miért nem próbálsz ki egy tengeri finomságokat kínáló cateringet? 

A tengeri ételekből készült kreációk egészségesek, táplálóak, ízletesek és változatosak, valódi kulináris élményt nyújtanak, tökéletesek esküvőre, születésnapi partira vagy vállalati rendezvények számára, bármilyen létszámra szabva. A tökéletesen elkészített hal ízléses tálalást érdemel, egyes hal- és kagylófajok önmagukban is műalkotások, míg másoknak nagyobb szükségük van az étvágygerjesztő körítésre. 

Nagyszerű lehetőséget kínálnak mind ízekben, mind megjelenésükben szendvicsek, tálak és más kreatív bekészítések megalkotására. Kóstoltál már például ropogós aranyszínű garnélarákos hamburgert?

A halból készült ételek egészségtudatos választások, ugyanis kiváló forrásai a jótékony omega-3 zsírsavaknak és egyéb fontos tápanyagoknak. A halételek széles választéka, valamint elkészítésének sokfélesége – grillezve, pácolva, füstölve – lehetőséget teremt változatos, az ügyfelek ízlésének és eltérő étrendi igényének megfelelő menük összeállítására. 

Minőségi alapanyagok és kreativitás

Számos catering vállalkozás van és fér meg egymás mellett a piacon, hiszen mind ízlésben, mind költségvetésileg különböző igényeket kell kiszolgálni. 

A sikeresség érdekében azonban elengedhetetlen a minőségi alapanyagok használata, kreatív receptek kidolgozása, az esztétikus szervírozás, illetve az ügyféligényekre való rugalmas reagálás. Mi az Ordit.hu-nál maximálisan figyelünk valamennyi szempontra, ügyfeleink igényeire. 

Irodai bekészítés és catering, valamint Cloud Canteen szolgáltatásaink rendkívül népszerűek ügyfeleink körében, és ezekre mi is különösen büszkék vagyunk!

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.