Gyümölcstál rendelés alkalmakra és hétköznapokra

2023-01-18 •
Ordit
Gyümölcstál rendelés alkalmakra és hétköznapokra
Facebook
LinkedIn

A gyümölcstál rendelés nagy dilemmát szokott okozni egyes esetekben. Ezek ugyanis nem tartoznak azok közé az ételek közé, amik azonnal eszünkbe jutnak, mikor szeretnénk valamilyen ételt rendelni a rendezvényünkre, vagy csak feldobni a hétköznapokat az irodai életben. És ez öreg hiba. Hogy miért? A következő cikkben részletesen ki fogjuk fejteni neked!

Gyümölcstálak az oktatási napokon

Amikor egy oktatási napot vagy eseményt tartunk, a legtöbb esetben csak némi pogácsával, ropival, esetleg sajtos rúddal találkozunk a kávé-tea-víz szentháromság mellett. Már ezek az ételek és italok sokszor összehozzák az embereket egy kis beszélgetésre, de a gyümölcstálak mágnesként vonzzák a tekinteteket és a jelenlévőket is. 

Ennek az egyik oka, hogy az egész napos oktatások többnyire egyhangúan, monotonitással telnek, az emberek pedig nagyon hamar fel tudnak vidulni, és visszazökkenni a normál kerékvágásba, ha valami élénk, színes dolgot látnak. 

Elmondható tehát, hogy a gyümölcstálak még a teljesítőkészséget is pozitív irányba befolyásolhatják, hiszen felfrissítik az embert szellemileg és testileg egyaránt. Persze a csoportos ételrendelés sem rossz alternatíva.

Gyümölcstál rendelés kapcsolatépítési céllal

Egyre több olyan rendezvénnyel találkozhatunk manapság már Magyarországon is, ahol az oktatásokon felül az esemény nem burkolt célja az is, hogy a vállalkozók, szakemberek új kapcsolatokat építhessenek. 

Ilyenkor azért természetesen mindenki igyekszik sokkal nyitottabban állni a környezetéhez, de persze mindig akadnak olyanok, akiknek nehezebben megy az ismerkedés. Nekik nagyon sokat segíthetünk a rendezvényre bekészített gyümölcstálakkal.

Ahogy már említettük, ezek a tálak színes és életteli mivoltuk miatt nagyon is vonzzák az embereket. Ha többen gyűlnek a tálak köré, nagyobb a valószínűsége annak, hogy szinte mindenki úgy tudjon hazamenni, hogy legalább egy új névjegykártyát bezsebelt, és persze evett valami nagyon finomat és ízleteset is.

Gyümölcstálrendelés az irodai mindennapokban

Az irodában dolgozók munkája nagyon sok esetben egysíkú, és hajlamosak rá az emberek, hogy belefásuljanak ebbe. Sokan képesek arra, hogy akár 20-30 évig is ugyanabban az irodában, ugyanazon a széken üljenek és szinte minden nap ugyanazokat a feladatokat lássák el újra és újra, de a fiatalabb generáció számára már nagyon fontos az is, hogy legyen valami, ami meg tudja törni a szürke hétköznapok monotonitását. 

Manapság már nem feltétlenül elég egy jó fizetés ahhoz, hogy hosszú távon meg tudjuk tartani az alkalmazottakat, kell az is, hogy ne legyen toxikus a légkör, az emberek jól és megbecsülve érezzék magukat. 

Ebben tudnak segíteni a munkanapokra rendelt és bekészített gyümölcstálak, amik felráznak mindenkit a monotóniából, és egy kicsit összekovácsolhatják az irodai csapatot. A kellemes légkör mindenkit sokkal motiváltabbá tehet abban, hogy jól és lelkesen végezhesse a munkáját, a gyümölcscukor pedig az agynak adhat egy plusz löketet, hogy ismét gyorsan és hatékonyan tudjon mindenki működni. Egy gyümölcstállal indított hét csodákat tud művelni!

Te is szeretnéd, ha egy színpompás gyümölcstállal is ki tudnád egészíteni az ételrendelést, de még nem vagy biztos a dolgodban? Cateringgel, étel bekészítéssel kapcsolatos kérdéseidet tedd fel munkatársainknak a weboldalon megadott elérhetőségek egyikén, és ők segítenek levenni a válladról, a rendezvény menüjével kapcsolatos terheket!

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.