Diétás ételek rendelése az irodába

2023-07-24 •
Ordit
Miért jó ötlet a húsmentes hidegtálak rendelése
Facebook
LinkedIn

A diétás ételek rendelése a munkanapok során az egészséges életmód egyik alappillére. Az egészséges és kiegyensúlyozott étrend nem csak a fizikumnak kedvez, hanem pozitív hatással van a mentális és emocionális állapotunkra is. 

Egyre több vállalat ismeri fel ezen tényezők fontosságát, és az egészségmegőrzés egyik kiváló eszközének tekintik a diétás ételek rendelését az irodába és a céges rendezvényekre. Ráadásul nem csak az irodában lévő alkalmazottaknak lehet így a kedvében járni, hanem a home office-ban dolgozó kollégák számára is házhoz küldhető az ebéd.

Milyen ételtípusok kerülhetnek kiszállításra diétás ételek rendelése során?

A diéta a legtöbb ember fejében összeforrt a fogyásra való törekvéssel és az azzal kapcsolatosan felmerülő megvonásokkal. Azonban valójában a diéta tudatos táplálkozást jelent az egészség érdekében. És mivel minden szervezetnek egyedi igényei vannak, egyénenként más-más jelentéssel bírhat a diéta fogalma. 

Vannak, akiknek az egészségük érdekében ténylegesen fogyniuk kell, vannak akiknek kerülni kell bizonyos összetevőket, mint például a lisztet vagy a tejtermékeket, és vannak olyanok is, akik etikai vagy vallási meggyőződésük miatt iktatnak ki bizonyos alapanyagokat (állati termékek, hús, stb.). Tehát  diétás ételek rendelésénél fontos azt is kikötni, hogy milyen típusú ételekre gondolunk.

Fittség és hatékonyság

Az egészséges táplálkozás és az aktív életmód közvetlenül kapcsolódik az emberek teljesítményéhez és produktivitásához. Egy jól átgondolt étrend segít megelőzni  krónikus betegségeket, növeli az energiaszintet, csökkenti a fáradtságot és javítja a koncentrációs képességet. 

Ezért rendkívül fontos a vállalatok szempontjából is, hogy irányt mutassanak az alkalmazottak számára. Ha az irodai bekészítéseken és ebédrendeléseken keresztül sikerül néhány tápláló és egészséges ételt bemutatni, amit átvisznek a mindennapjaikba, vagy esetleg trenddé válik az irodán belül a tudatos életmód, abból maga a cég is nagyon sokat profitálhat.

Milyen előnyökkel jár a közös irodai étkezés?

A diétás ételek rendelésével a vállalatok támogatják a munkavállalók vitalitását, ami hosszú távon csökkentheti a betegszabadságok számát és növelheti a munkavállalók teljesítményét. Ezenfelül a közösen elfogyasztott ételek hozzájárulnak a jó közérzet és a pozitív hangulat fenntartásához az irodában. Az energikus és elégedett munkavállalók pedig nagyobb valószínűséggel vesznek részt a cég rendezvényein és szorosabb munkakapcsolatokat alakítanak ki.

Az egészségtudatos cégek vonzóbbak lehetnek a potenciális munkavállalók számára is. Az olyan  vállalatok, amelyek gondoskodnak a munkavállalóik jólétéről, és emberközpontú vállalati kultúrát képviselnek, sokkal hamarabb tudják feltölteni a soraikat megbízható és kompetens beosztottakkal.

Ételrendelés és home office

A home office-ban dolgozó munkavállalókra is érvényesek a korábban felsorolt előnyök. Egyre többen vannak, akik távol élnek az irodától, így nem veszik ki a részüket a cég mindennapjaiból, ezáltal kissé kívülállónak is érezhetik magukat. Ennek ellensúlyozásaképpen tökéletes megoldást kínálnak az ételrendelések, hogy a távmunkában lévő alkalmazottak se érezzék magukat periférián vagy esetleg teljesen elfeledettnek.

Az egészséges ételrendelési lehetőségek kínálata egyre fontosabb szempont azoknak a vállalatoknak, amelyek elkötelezettek a munkavállalóik egészségének támogatása iránt. Ha Ti is szeretnétek ilyen képet festeni magatokról, de még nem találtátok meg hozzá a tökéletes partnert, csapatunk nagyon szívesen segít nektek a megvalósításban.

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.