A főnöknek karácsonyi ajándék – Tippek és ötletek

2023-10-30 •
Ordit
A főnöknek karácsonyi ajándék - Tippek és ötletek
Facebook
LinkedIn

A főnöknek karácsonyi ajándékot találni nem mindig egyszerű eset. Így, hogy egyre közelebb van a karácsony, egyre több alkalmazott találkozik azzal a kérdéssel, hogy milyen ajándékkal lephetnék meg az ünnep alkalmából a vezetőséget.

Egy megfelelő meglepetés kiválasztása nemcsak az ünnep szellemét erősítheti, hanem kifejezheti az elismerést és a hálát is a vezető felé. Azonban az ajándékozás nem mindig egyszerű feladat, különösen, ha a főnök személyes ízlése vagy preferenciái ismeretlenek. Az alábbiakban ötleteket mutatunk be, hogy segítsünk ebben a nehéz döntésben.

Alkoholos italok

Sok vezető számára egy minőségi bor vagy whiskey kiváló ajándék lehet. Azonban legyünk óvatosak, érdemes előtte megismerni az alkoholfogyasztási szokásait és azon belüli preferenciáit. 

Egy antialkoholista számára egyértelműen rossz választás ez, de fontos azt is tudni, hogy milyen fajtát kedvel az adott személy. Ha teljesen bizonytalanok vagyunk, mit kellene választani, egy elegáns boros vagy pezsgős szett mindig jó ötlet lehet.

Wellness témájú ajándékok

Az egészséges életmód és a relaxáció mindig népszerű téma. Ajándékozhatunk wellnesshétvégét egy szállodába, egy masszázsutalványt és mindezt átadhatjuk egy éttermi vacsora keretein belül is. Jó választás lehet még egy mini virágoskert, florarium, vagy egy mohafal is, amik segítenek abban, hogy feltöltődhessen egy kicsit a természet erejével a mindennapok során.

Tréfás kitüntetések

Ha jó kapcsolatot ápolunk a főnökkel, és úgy érezzük, a karácsonyi ajándékcsomagot fűszerezhetjük egy kis humorral is. Ilyen esetekre kiváló választás lehet egy személyre szabott serleg vagy kupa. Ezeket elláthatjuk vicces feliratokkal, a vezetőre jellemző mondatokkal, képekkel, hangzatosan kitüntető címekkel. Ezek felidézhetik a közös emlékeket és elismerik a vezető egedi személyiségét.

A főnöknek karácsonyi ajándék személyre szabottan

Egy olyan ajándék, amely a főnök egyedi érdeklődési körére vagy szenvedélyére épül mindig örömforrás lesz. Például, ha tudjuk, hogy szeret gitározni, akkor egy ilyen tematikájú falikép, vagy egy gitárpolírozó szett tökéletes ajándéknak bizonyulhatnak.

Könyvek és önképzés

Az olvasás és a tanulás mindig jó befektetés lesz, amíg világ a világ. Választhatunk magunk is néhány inspiráló könyvet csomaggá alakítva azokat, de egyszerűen könyvutalványt is adhatunk ajándékba, vagy akár egy online kurzust, ami segíthet a főnökünknek a személyes fejlődésében is. Ezekkel azonban érdemes vigyázni, hiszen az arra érzékenyebbek akár a személyiségüknek szóló kritikának élheti meg, és ezzel az odafigyelő ajándék visszájára fordulhat.

Személyes köszönőlevél

Ne feledkezzünk meg a legegyszerűbb, de talán legfontosabb ajándék kísérőről sem, a köszönőlevélről. Nem kell feltétlenül egy pátoszosan megfogalmazott cirkalmas dolgot érteni ezalatt, de egy jól eltalált idézettel és néhány kézzel írott sorral sokkal személyesebbé tehetjük bármelyik ajándékot vagy csomagot.

Végül pedig emlékeztessük magunkat, hogy az ajándékozás nem a költségekről szól. A legfontosabb az, hogy az ajándék kifejezze az elismerésünket és a hálánkat a vezetőség felé. Fontos azonban, hogy lehetőleg személyre szabottan válasszunk ajándékot, amely megmutatja, hogy figyelünk a vezető preferenciáira,és érdeklődési körére.

Amennyiben a karácsonyi ajándékcsomagokhoz vagy az évzáró céges vacsorához egy lebonyolító partnert keresel, a kérdéseiddel fordulj bátran tanácsadóinkhoz a weboldalon megadott elérhetőségek egyikén, hogy igazán varázslatosan telhessen a munkahelyi karácsony is.

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.