A partyszendvics rendelés legnagyszerűbb előnyei

2022-10-19 •
Ordit
A partyszendvics rendelés legnagyszerűbb előnyei
Facebook
LinkedIn

Ha konferenciára, céges rendezvényre, netán csapatépítőre készülsz, és nincs ötleted a cateringre, a partyszendvics rendelés mindig jó megoldásnak számít! 

A szendvicstálas étkeztetés ideális olyan esetben, ha nincs idő vagy lehetőség többfogásos főételek tálalására vagy elfogyasztására, mégis jól esne valami harapnivaló. 

A partyszendvicsek millióféleképpen elkészíthetőek, így garantáltan összevariálhatunk olyan típusokat, amelyek megállják a helyüket a különböző ízlésű kollégák, speciális étrendet követők és ételérzékenyek körében.

Költséghatékony opció a partyszendvics rendelés

A szendvicscatering elkészítéséhez szükséges alapanyagok általában olcsók, vagyis emlékezetes és laktató finomságokat tudunk biztosítani kollégáinknak, még akkor is, ha szűkös a költségvetés. A legtöbb vendéglátó egység megfizethető árakat tud kínálni az ilyen típusú bekészítésért, de abban is biztos lehetsz, hogy az ételek minősége így is kifogástalan lesz.

A céges catering általános költségei így alacsonyabbak lesznek, mint általában, mivel kevesebb időbe telik a szendvicsek elkészítése még a nagy létszámú rendezvények esetén is, és a folyamat is kevésbé munkaigényes. Mivel az étel sokkal gyorsabban elkészíthető és fogyasztható, ez nagyszerű előnyt jelenthet, ha több kolléga bukkan fel, mint azt eredetileg gondoltuk.

Mindenki számára ideális

Még akkor is, ha sokféle ízlésű munkavállaló étkeztetése a feladat, biztos lehetsz benne, hogy mindenki megkóstolja a finom falatokat. Így kreatív és változatos szendvicseket biztosíthatsz, amelyek között vegetáriánus, vegán és egyéb speciális étrendi követelményeknek megfelelő opciók is szerepelnek majd. Emellett természetesen mindig jó ötlet gluténmentes partyszendvicseket rendelni, hogy az ilyen típusú ételérzékenységgel élők se maradjanak korgó gyomorral.

Szendvicses és tányéros étkeztetésben szinte végtelen lehetőségek rejlenek, az étlapot pedig könnyű a vendégek igényeihez és preferenciáihoz igazítani. A szendvicsek jóval sokoldalúbbak, mint gondolnád, minden speciális diétát lefedő töltelékek végtelen választékát használhatod, és valóban mindenki találhat számára megfelelő opciót. 

Növeli a teljesítményt és a szocializációs kedvet

Megfelelő üzemanyag nélkül testünk nem tud megfelelően teljesíteni. A WHO szerint pedig a kiegyensúlyozott ebéd akár 20 százalékkal is javítja a termelékenységet. Éppen ezért a munkaadóknak olyan vendéglátó-ipari vállalattal kell együttműködniük, amely a kiegyensúlyozott, de finom ételek biztosítására összpontosít. 

A teljes kiőrlésű gabonából készült, gazdagon megpakolt szendvicsek, sovány fehérjéből, valamint friss zöldségekből és gyümölcsökből álló tápláló catering elfogyasztásával az alkalmazottak jóval produktívabbak lehetnek egy ilyen közös ebéd után.

Valószínűleg az egyik legnagyobb előnye a partyszendvics-rendelésnek céges kereteken belül, hogy lehetőséget ad az alkalmazottak számára, hogy szociálisan érintkezzenek egymással, és remek működő kötelékeket alakítsanak ki. 

A szendvics pedig egy könnyen és gyorsan fogyasztható étel, amelyet állva, ülve, bárhogyan megehetnek a kollégák, miközben kötetlenül társalognak.

Bízd céges cateringed rendelését ránk, legyen szó alkalmi vagy állandó étkeztetésről, és jutalmazd meg munkavállalóid és kollégáid változatos, és ínycsiklandó ételekkel!

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.