3 + 1 ok, amiért egy céges rendezvényre a szendvicsek rendelése a legjobb ötlet

2022-12-19 •
Ordit
3 + 1 ok, amiért egy céges rendezvényre a szendvicsek rendelése a legjobb ötlet
Facebook
LinkedIn

A karácsony alapvetően is a céges rendezvények egyik fő időszaka. Ilyenkor a legtöbb vállalatnál szokás különböző módokon megköszönni az alkalmazottak éves munkáját. Egyes helyeken éttermet bérelnek, máshol pedig inkább az irodán belül, szendvicsek rendelésével oldják meg, hogy ünnepi hangulatot varázsoljanak a dolgozók számára. 

Ilyenkor pedig kiemelt fontosságú, hogy egy olyan catering céget bízzatok meg a feladattal, akik tényleg sokszínű és változatos palettát tudnak felmutatni, hogy ne válhasson a meghitt karácsonyi ceremónia a középszerűség áldozatává.

1. A szendvicsek ezer arca

Kevés olyan étel van, ami annyira sokféle módon variálható, mint a szendvics. Erre még ráerősít az is, hogy nem lehet konkrétan behatárolni, hogy mitől is lesz szendvics a szendvics. A méret az egészen apró, mini megoldásoktól kezdve egészen a méteres monstrumokig bármekkora lehet.

És akkor még nem tértünk ki  felhasznált alapanyagokra. Olyan sokféle péktermék, kenyérféle van a piacon, amit betölthetünk, és tovább tágítja a képet az a kismillió féle feltét, ami belekerülhet. 

2. Szendvicsek rendelése, mint egészséges alternatíva

A mindennapok során egyre többen törekednek arra, hogy egészségesen éljenek. Igyekszünk minél többet sportolni, és lehetőleg minél egészségesebb ételeket fogyasztani. De nem mindenki ér rá arra, hogy megtalálja azokat az alternatívákat, amik egy életmódváltás esetében is megállják a helyüket.

Az ilyen új ismeretek és tapasztalatok szerzésére kiváló lehetőséget adnak a karácsonyi céges partik. Ha a ti vállalatok is szeretne iránymutató lenni az alkalmazottak felé, hogy milyen is az, amikor egy étel nemcsak finom, hanem egészséges is, akkor a szendvicsek rendelésével biztosan egy nagy lépést tudtok tenni ennek irányába.

3. Közösségépítés szendvicsekkel

Amikor csak lazább rendezvényről, például egy csapatépítésről van szó, nagyon jó szórakozás lehet valamilyen akadály közös leküzdése.

Ilyen lehet például, ha megpróbáltok egy tényleg óriási szendviccsel megbirkózni, vagy versenyeztek, hogy ki tud bekötött szemmel több szendvicsalapanyagot felismerni, melyik csapat tud több mini szendvicset eltüntetni megadott idő alatt, stb. 

A játékok szinte végtelen számban kitalálhatóak az ételek köré csoportosítva, csupán rátok és a fantáziátokra van bízva, hogy mennyire tudtok élni ezzel a lehetőséggel.

+1. Egyszerű és nagyszerű

Vannak alkalmak, amikor nincs szükség rá, hogy túl bonyolult ételeket szolgáljatok fel a céges rendezvényen. A szendvicsek persze lehetnek ünnepi jellegűek is, de olyankor is nagyon jó szolgálatot tesznek, mikor csak könnyen és gyorsan elfogyasztható ételt szeretnétek felszolgálni. 

A terem egy jól behatárolt pontjára elhelyezve biztosan mindenki örömmel jár majd vissza a szendvicsek forrásához. Az apróbb méretű adagok esetén pedig akár többféle ételt is górcső alá vehetnek a munkatársak anélkül, hogy beállna az ilyen rendezvények rettegett réme: a kajakóma. De ezek az ételek akkor is jó szolgálatot tudnak tenni, ha alkohol is van a rendezvényen. 

A Ti céges bulitokra már megvan, hogy honnan rendelitek meg az ételeket? Ha még keresgéltek, és abban sem vagytok biztosak, hogy konkrétan mit szeretnétek, tegyétek fel kérdéseiteket munkatársainknak a weboldalunkonon megadott elérhetőségek egyikén, hogy biztosan felejthetetlen bulit tudjatok szervezni az év végére!

Ha tetszett a cikk, oszd meg!

Facebook
LinkedIn

KicsiZso Ajánlatok

HETI MENÜ (03.23. – 03.27.)

Hétfő

  • Currys zöldségkrémleves (GM/LM)
  • Tejszínes-gombás fusilli, bélszín csíkokkal


Kedd

  • Karfiolleves (GM/LM)
  • Holstein csirke, jázminrizzsel (GM/LM)


Szerda

  1. Csülkös bableves
  2. Grillezett camembert, salátával (GM)


Csütörtök

  • Gombaleves
  • Rakott kelkáposzta


Péntek

  • Mentás zöldborsókrémleves (GM) –
  • Citrusos halfilé, kuszkusz (LM)


Leves + főétel: 1350 Ft
Csak leves: 650 Ft
Csak főétel: 950 Ft 

A kiszállítás díja: 500 Ft. 
3.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.