Meghajolunk a magyar tájak adottságai előtt és vendégeink számára a legjavát hozzuk el mindannak, amivel a vidék megajándékoz bennünket.

Élünk a jövőbe mutató, környezettudatos megoldásokkal. Több mint 70%-ban magyar szezonális vagy bio alapanyagokat használunk, így csökkentjük a szállítmányozás okozta környezeti terhelést. E koncepció mentén alakult ki a farm-to-table ötletet alapul vevő kéthetente változó menü is, Igaz Mátyás séf tolmácsolásában – gondosan válogatott, organikus alapanyagokból készülő fogások, könnyed és őszinte figyelmességgel felszolgálva.

A Hild József által tervezett, szecessziós műemlék-épület frissen felújított belterét a neves magyar kortárs építész, Szendrő Péter álmodta meg. A Melka Gáborral közösen létrehozott, képzelet szülte Hilda alakját megidéző mozaikfal, az életteli színek és az art deco elemek egytől egyig elkápráztatatnak. Felfedezésre váró, sokszínű ízek, franciás könnyedséget árasztó enteriőr, különleges figyelem és barátságos kiszolgálás – a Hilda varázslatának összetevői.

Nyitvatartás:

  • Hétfő – Péntek, 11:30 – 23:00
  • Szombat – Vasárnap, 9:00 – 23:00

ÉTterem adottságai

Szecessziós épület
Modern, magyar ételek
Odafigyelő kiszolgálás
Kiváló italok
Ingyenes Wifi

Galéria

Tetszik a helyszín? Kérj ajánlatot!

Ajánlatkérés részletei
Személyes adataid

Így működik...

Küldd el az ajánlatkérésedet az esemény részleteivel.

Amennyiben pontosítás szükséges, felvesszük veled a kapcsolatot.

Ha minden információ rendelkezésre áll, egy munkanapon belül elküldjük az ajánlatot a részedre.